Okul başlamadan alışveriş yapayım dedim. En ucuz defter bunları buldum. Çok fazla ilkokul işi gibi gelmedi bana ama annem kullanılmaz bunlar diyince kafam karıştı
Aa ne güzel sevindim sizin adınıza umarım başarılı olursunuz. Tıp ögrencilerine burs verirler aslında. Bu defterle zor idare edebilirsin Tıp fakültesi dersleri cok olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
A4 Kağıdı got cebine koyup goturen var bunlar yine iyi
😄
Kullanılır aynısı bende de var
Ne bileyim ya, annemde ilkokula gitmiyorsun bunlar ne falan dedi. İkilemde kaldım
Kanka dinleme sen oraya not tutucan defteri defileye mi cikarican
Kullanılacak gibi değil
Biraz çocuk işi gibi farkındayım, ama en ucuzu bunlar valla. Şok oldum bi defter 60 , 70 lira olmuş
Ekonomi malum cok zor şartlarda insanlar yasıyor. Eğer mecbur isen defteri götür not alma ihtiyacın olacak.
Tıp kazandım. Çok fazla not alacaksın dedi hocalar. Eski mezunlara falan da sordum. O yüzden not defteri yerine büyük defter aldım
Aa ne güzel sevindim sizin adınıza umarım başarılı olursunuz. Tıp ögrencilerine burs verirler aslında. Bu defterle zor idare edebilirsin Tıp fakültesi dersleri cok olur.
Teşekkür ediyorum. Elimde olan parayla aldım birşeyler. Duruma göre bakacağım artık
Rica ederim
Kız ben barbieli bile kullanıyorum nolcak
Kullanılır