Yaşlı bakımı 2. sinifim seneye sizce tyt mi gireyim dgs mi bir tarafım tyt gir anestezi oku diyor diğer tarafım dgs gir diyor sıkı çalışıyorum matematik netlerim 10 du ilk artii baya sizce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pardonda yasli bakiminda napmayi dusunuyosun okul. bitince?
Ya dgs ye girmeyi ya da tyt mi girmeyi düşünüyorum
Tyt gir tabiki
Ama dgs de hemşireliğe geçiş oluyor
O zaman kesinlikle dgs derim. Hemsirelik olcaksa
Çoğu kişi tyt diyor ya kararsızım hemşirelikte istiyorum ama kontjan al oluyor 1 üni 15 kişi anca alıyor sıralama iyi olsa bile girememekten korkuyorum
Saglamcalisman lazim. Ben tyt hazirlanana kadar dgs calsirim. Dgs den kazanmak daha kolay bence. AYT yapabilcekmisin
Ayt yapamam ama dgs yaparım 1 yıldır çalışıyorum önümde daha 1 yılım var
O zaman kesinlikle dgs odaklan. AYT dgs den daha zor.
Dgs odaklan. olur merak etme. Bir yil ne demek yaa cok uzun bir sure. Ben anlatiyim. sana mat😄
Olur özel ders alıyordum ailemin yanına geldim kaldı yine alıcam
Hem sadece hemşirelik olmuyor diyetisyenlik gerontoloji falan da oluyor dgs ile
Cook iyimis. Sen hangi sehirde yasiyosun peki. Okul nerde ailen nerde
Ben Antalya uni Burdur
Antalyaa. orada yasadim 2 yil.
Burdur. Unv nin oldugu yeri sevmedim. ama ya
Neresinde yaşadın
Kepez... Sen neresindesin
Konyaalti
Dgs imkansiz değil dimi
Dgs imkansiz degil hattaa daha kolay Şu an
İnşallah ya teşekkür ederim ❤️
Okullar ne zaman açılıyor peki bir de dgs'den kaç net yapmanız lazım
3 Ekim de açılıyor benim ki 30-35 mat 20 Türkçe olsa kurtarıyor hesabıma göre ama 1 yıl içinde daha çok da net yapılabilir
Bence daha fazla yapman lazım iyi bir yer olması için hani Tutup da senin yaşam biçimine uymayan veya çok uzak bir şehirde okumak seni zorlayabilir bir yıl içerisinde bu kadar net çıkarmak çok zor olmasa gerek
Zor değil zaten öyle tabi çalışmayla olur Bolu falan düşünüyorum üniveristeyi Bolu 3. sınıftan başlatıyormuş
Aslında öyle olmuyor yani sen şimdi Orası 3 sınıftan başlatıyor cümlesi yanlış genelde bu iki yıllıktan gelenlerin yanlış bildiği bir durum var Normal şartlar altında hiç kimse direkt doğrudan 3 sınıftan başlamaz bunu bant İzzet Baysal Üniversitesi de yapmıyor yapılan şey şu genel olarak senin 2 yıllık okurken almış olduğun dersler ne ise bu dersler hemşirelikteki olan derslerden çıkarılır geriye Kalanları da sen almak zorunda kalırsın Burada bazı üniversiteler senin 2 yıllık kalmış olduğun derslerin tamamını sayarken müfredat kapsamında tutarken bazı üniversiteler tamamını müfredat kapsamında tutmaz bir kısmını müfredat taşı Bırakır ve sen daha fazla ders almak zorunda kalırsın okulu da 3 yılda bitirmek zorunda kalırsın Yani ders alma üst sınırını geçtiğin için daha fazla ders alamadığından dolayı mecburen üç yıla uzamış olur Normal şartlar altında Bolu'ya gitsen Bolu'da da 3 sınıf gibi gözükmüş olsan bile alttan ders alırsın 1 ve 2 sınıftan
Biliyorum görmediğim dersleri alıyorum onda hemşirelikte ortak dersleri almıyorum
Bilmiyorsun İşte anlattım anlamamışsın farkındaysan ortak dersleri her üniversite saymıyor Anladın mı Adam diyor ki sen bunu 2 yıllıkta almış olabilirsin ama diyor benim üniversitemde tekrar alacaksın diyor tekrar alacaksın dediği için senin de ders saati sayin fazla olması sebebiyle en az 3 yılda bitiyor yani altı dönem zaten son 10 yılda 2 yıllıktan 4 yıllığa geçenler içerisinde mecburi 6 dönem diye bir şey var yönetmelikte geçmese bile yani üniversiteler bunu böyle ayarlıyor derslerini saymıyor veya fazla ders veriyor veya ismini değiştirip sana o dersi tekrar veriyor bir şekilde seni aldığı döneme orada tutuyor Anladın mı Yeterince açık mı bugün Bolu'ya da gitsen Ankara 'ya da gitsen Çankırı'daki Sen bu sistem böyle
Evet anladım tamam
Hangisine gidersen git 6 dönem okursun Belki yaz okulu ile falan olursa bunu 5 döneme düşürebilirsin olay Bundan ibaret
Anladım teşekkür ederim
Rica ederimmmm
Dgsdeki geçiş yapabilecegin bölümler ne
Hemşirelik diyetisyenlik gerontoloji
Tytde hedefin ne peki
Antesiz düşünüyordum
Anestezi*
Hocam bak anestezininde ataması zor
Kpssden atanma ihtimalin yüzde kaç kaç alman lazım
Yüksek baya hem anestezi hem yaşlı bakımı ataması hem de az
O zaman anestezi okumanın mantığı ney hocam
Bide kpssye ağırlık versen okumadan falan daha iyi olur atanman