Küçük değilde çeşidin bol olduğu büyük süpermarket gibi Biryer açacağım size iyi kazanç elde eder miyim yoksa riskli mi
Karlı iş açılabilir
Kazandırmaz batarsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, gözlemlediğim kadarıyla lokasyonu ve fiyatları uygun olan marketler her zaman iş yapıyor yani belli bir kaliteyi de yakalamışsa ürünlerde, bunlar mutlaka kazanç sağlıyor. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kaliteli yol önünde bir dükkan açma fikrim var büyük çeşitli bir market, çevremde pahalı olup çok iyi iş yapan marketlerde var
Bizim burada BİM ve başka bir yerel market var. Bimden daha büyük ve daha çeşitli ürünleri var ve bilinen markalar satıyor. BİM tıklım tıklım oluyor her zaman. Diğerine de giden oluyor ama BİM kadar değil.
Aynı sırada ikisi de. Aralarında sadece bir eczane var.
Cevap
7Cevap
Karlı iş açılabilir
işlek caddelerde açman iyi olur ya da hastane bölgesinde açmalısın daha çok iş görür meçbur alışveriş yapan olur
Bence açma bu zamanda a101 BİM gibi değilsen çok zor zaten enerji fiyatları çok yüksek
Valla kurumsal bir firma değilim aslen mesleğim bu değil umarım tutturacağız
riskli bence Şu an kimse dogru durust markete gidip de bir seyler almiyor
Tekel ürünleri olacaksa kesinlikle karlı. Denedim gördüm :)
İşlek biyerde ise evet
Ticaret her zaman için risklidir
Ama her zaman için para vardır
Kira’ya ver. A101’e. Market işletmek zordur
Yer bana ait değil dükkan kira
Her yer bin a101. Sıkıntı
Katılıyorum
Prestiji çok önemli
Haklısın
Çok karlı
Umarım
Acacagin yere bagli
Muğla cadde önü kalabalık bir semt
Buyuk marketler var mi?
A101 ve şok var onun haricinde yakınlarda 2 tane falan küçük bakkal benim alanım 550 metrekare ve çeşidim çok olacak umarım iyi iş yaparım ya
Yaparsin kardesim bereketin bol rizkin acik olsun
Eyw teşekkür ederim
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?