Nerdeyse 1 senedir her gün 10 saat çalıştım çokta iyiydim. Sınavda hepsini çözdükten sonra işaretleme yapıyorum , bu sefer son 20 soruyu işaretleyemedim. Süreye dikkat etmemişim stresten. Çok üzgünüm. Emeğin karşılığı alınırdı diyorum ama neden böyle oldu ne yapacağım bilmiyorum.. bir sonraki sınav 6 ay sonra onca emeğim..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu kadar kendinizi stres altına sokmayın. Gerek yok bu hayat için gerçekten
Emeklerimin karşılığını alamadım. O yüzden üzgünüm. Çalışmamış olsam üzülmezdim
bende o yoldan geçtım agladım zırladım ama hıc takma kafaya sen taktıkca böyle oluyor hanı bır ıse basladıgında olmaz sınırlenırsın ya bır daha hıc olmaz ama sakınlestıgınde lan nasıl oluyor dersın POZITIF OL ALLAH INSALLAH SANA BASARI VERECEK KAZANACAKSIN dertlesmek ıstersen msaj atabılırsın saygıda kusur etmem
Başarılıydım ve sınavımda çok iyi geçti ona rağmen böyle bir şey olmasına çok üzülüyorum. Emeklerimin karşılığını alamadım
Allah emeklerının karsılıgını verır unutma sen sen olmayı kaybetme ınsanlar sana bakar aa olmadı yapamadı SEN TAKMAYACAKSIN ONLAR BUGUN KONUSUR YARIN SUSAR sen yıne sensın
Evet öyle diyecekler.. başarımı gösteremedim çok çok üzgünüm. Bir sonraki sınav 6 ay sonra sence çok uzun bir süremi
hayır hayatının baharındasın 6 ay ıcın sıkma canını 1 yıl sonra 2 yıl sonra unıversıteye gırdın sorun degıl önemlı olan unıversıtede kendını ıyı yetıstırmen mezun olacagın bölumu ıyı kavraman ve sonra da mezun oldugunde meyvesını alman basardıkca ımrenecekler unutma sen sensın onlar konusur sen sadece yaparsın
Üniversite sınavı değil tus sınavı 26 yaşındayım:(
ben gecen yıl radıkal karar aldım almanyaya basvuru yapmak ıcın hazırlık aldım hıc gormedıgım ulkeden almanyadan dıplomamın denklıgını aldım basvurdum ve 3 aydan fazladır almanyada yasıyorum 2 haftalıgına ıstanbula dıs tedavısıne geldım mımarım kendı meslegımde calısıyorum unutma bende o yoldan gectım KENDINI BIRAKMA
vay be vay sen unıversıte sınavını gecmıssın bır de tıpı bıtırmıssın TUSA HAZIRLANIYORSUN YAPACAKSIN herkes buraya kadar gelemez UYNUTMA başar ve sen gıbı o yoldan gececek olan ınsanlara örnek ol KENDINI BIRAKMA YAPACAKSIN DOKTOR HANIM
Bu benim 4. Girişimdi bu sefer çok iyi hazırlanmıştım ve gerçekten iyi geçti sınavım ama işaretleyememem beni çok üzüyor. Yani kadermi desem kendi hatammı desem bilemiyorum. 6 ayım daha gitti kısacası..
Hakeden kazanır diyorlar ama haketmeme rağmen olmadı hayırlısımı değilmiş neden diyorum sürekli
6 ayın gıtmedı daha gencsın tusu gececeksın uzmanlıgını yapacaksın unutma kaderde yazılıdır ama Allah ınsana dusunebılme yetısı vermıs kul dusunur gelısır yapar allah önceden görur yazar
sen kendının basarabılme yetısını kaybetmıssın bırısı ıle dertlesecek ısen SAKIN TANIDIK BIRISI ILE DERTLESME BUNU SANA KULLANIR SONRA ZORUNA GIDER burdan bırısı ıle dertles kendını dök kötu dusuncelerden arındır
sen mı ıstek attın?
Evet
bende de xper yok mus fake ınsta veya telegram var mı sende=?
Ya şimdi arkadaşlarım soracaklar nasıl geçti diye , hocalarımda ne diyeceğim ben. :(
Ne söyleyeceğimi bile bilmiyorum çok üzgünüm , büyük bir aptallık yaptım
dertleşelım tane tane konusalım ıstersen?
Hesabım yok
anladım can saglıgı olsun skype de olurdu neden bunları dedım numara olmadan seslı aranabılınıyor arardık dertlesırdıkm kı saygıda kusurum olmaz olsa da buna tepkı gösterecek yastasın yokmus ıkımızınde sansına bende dertllesmek ısterdım
Maalesef burdan konuşabiliriz ama
yorumda herkesın ortasında mı?
canın sagolsun kendıne ıyı bak umarım Allah dogrusunu krsına cıkarır umarım hersey gönlunce guzel olur saglıcakla
Teşekkür ederim
zavallısın acınası bır haldesın yazık terbıye yoksunu
Ağa be dazka stres olmussun neyse bı dahakine
Ve sınavımda çok iyi geçti. Aşırı üzgünüm
Seneye artık üzülmenjn bı faydası yok
6 ay sonra sınav
Çok da yokmuş üzülme
6 ay kısa bir süremi sence:(
Göz açıp kapalincaya kadar geçer
Öylemi dersin.. içim yanıyor gerçekten
Öyle, çok kafana takma
Üzülcek bisey yok aynı hatayi tekrar yapma yeter