Egerki bizimki gibiyse şu an çapraza düştün diyebilirim. Çapraza dusmek de şöyle oluyor 1. Sinifin 1. Donem derslerini alacaksin ( hepsini almana gerek yok) ortalamanı 1.8 in ustune cikarmak için. 1. Donem sonunda genel ortalaman 1.8 in ustune ciktiysa 2. Sinifin 2. Donem derslerini alabiliyorsun. Bu sefer ne oluyor 2. Sinif 1. Donem derslerini alamamis oluyorsun. Derslerin cakismama durumuna gore bir alttan bir ustten ders aliyorsun ayni donem icerisinde ve 8 donemde bitirme ihtimalin oluyor. En kötü yarım donem uzuyor
Ders çakismasi şöyle oluyor ayni gun ayni saate koyuyorlar dersi ve sadece birini alabiliyorsun. Bizde boyleydi. Yine üniden üniversiteye değişen bir sey bu
Planlamayı iyi yapmak lazim. Yazokulunda açılan dersleri dönem icerisinde almak yerine diğer dersleri al. Benim oda arkadasi bitirdiydi 4 senede kaldigi dersleri alttan üstten ders alarak
Tek ders sinavi diye bir sey var olabilir sizde de mezun olma durumunda (alttan max 2 ders kaldiysa yine okuldan okula değişiyor bu ) yazın tek ders sinavina girip mezun olabiliyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dano bakcan dönem olduğu için gano genel hepsi demek
Dönem istemiyorum 2 dönemin de ortalaması
Örnek transikp indir öğrenci sayfanda seçeneklerde olur orada detaylı yazar
Hangi okul bilmiyorum ama bizde dönem ortalamasına ders durum dan bakılıyor
Nasıl o
gano genel rtamala dano dönemsel
Gano
Dano dönemlik aritmetik not ortalamasi demek sadece o dönemin not ortalamasini ifade eder
Eminmisin
Gano, genel aritmetik not ortalamasi. Bütün donemlerin kumulatif toplam aritmetik ortalamasını ifade eder
Evet eminim
Ortalamam Şu an dusuk baya bu sene dersleri versem uzatmış olmam dimi
Üniversiteden üniversiteye göre degisiyor bizde mesela 1.8 in altindaysa gano ustten ders alamiyorsun
Sizin kac Şu an
1.72
2 dönem ortalaması 1.72 1. Dönem 2.20
Egerki bizimki gibiyse şu an çapraza düştün diyebilirim. Çapraza dusmek de şöyle oluyor 1. Sinifin 1. Donem derslerini alacaksin ( hepsini almana gerek yok) ortalamanı 1.8 in ustune cikarmak için. 1. Donem sonunda genel ortalaman 1.8 in ustune ciktiysa 2. Sinifin 2. Donem derslerini alabiliyorsun. Bu sefer ne oluyor 2. Sinif 1. Donem derslerini alamamis oluyorsun. Derslerin cakismama durumuna gore bir alttan bir ustten ders aliyorsun ayni donem icerisinde ve 8 donemde bitirme ihtimalin oluyor. En kötü yarım donem uzuyor
O zaman sen Şu an caprazda değilsin gano 1.8 in uzerindedir
2. Sınıfta ki ganom da 1.72 yazıyor
1. sınıf ganom da 2.20
Pardon 2. Yazmiyormus nokta var sandim
1. Dönemden bir tane dersten kaldım 2. Dönem 3
Sınıfta kalma yok kaldığınız dersleri seneye alabileceksiniz. Gano kaç dönem ders gördüyseniz o derslerin genel not ortalamasını ifade ediyor.
Hoca bunu demıs
Sinifta kalma yoksa iyi sadece dersten kalma var anlasilan
Yanş seneye alabiliyorum
Evet, ama okulun uzayabilir bak 1. Sınıftan 4 dersten kaldiysan ileride işler daha da zorlaşıyor 😅
Bölüm neydi bu arada
1. Dönem 1 ders 2. Dönem 3 ders 3 dersten bir tanesi de aşırı kolay bi ders yanlıslıkla kaldık gibi bısey oldu yani dkdkdkdk
Odyometri
Ama geçersem uzamaz dimi
Odyometri mi o ne ya😅
Kulakla alakalı bir bölüm kbb
Geçecen de nasıl gececeksin. Dersler cakistigi zaman alabiliyor musun dersi
Nasıl yanş çakıstıgı zaman derken
Harbi mi hocam benim kulaklar iyi duymuyor bi bakarsaniz😂
Ders çakismasi şöyle oluyor ayni gun ayni saate koyuyorlar dersi ve sadece birini alabiliyorsun. Bizde boyleydi. Yine üniden üniversiteye değişen bir sey bu
Çakısmaz insallah geçiyim de başka bısey istemıyorum 🤣
Nerede okuyorsunuz hocam mezun olur olmaz size geliyorum bak ilk hastaniz benim 😅
Korkuttun beni ya
Neden noldu
Ya kalırsam alamazsam hiç böyle olup alam arkadaşın yok mu
Planlamayı iyi yapmak lazim. Yazokulunda açılan dersleri dönem icerisinde almak yerine diğer dersleri al. Benim oda arkadasi bitirdiydi 4 senede kaldigi dersleri alttan üstten ders alarak
Benim okul 2 sene Buda 2. Senem
Tek ders sinavi diye bir sey var olabilir sizde de mezun olma durumunda (alttan max 2 ders kaldiysa yine okuldan okula değişiyor bu ) yazın tek ders sinavina girip mezun olabiliyorsun
Dönem sonu mu bu sınav
Yani 2. Sınıfım bitince mi
2. Sinifin sonunda alttan dersin kaldiysa mezun olabilmek için giriyorsun işte
Çok sağ ol
Rica ederim