Dijital içerik üreticisi adı altında paylaşım yapan insanların standartlarına baktıkça diplomanın önemini sorguluyor musunuz?
Dijital içerik üreticisi adı altında paylaşım yapan insanların standartlarına baktıkça diplomanın önemini sorguluyor musunuz?
Okuma, diploma hepsinden önemlisi beceri ve yetenek her zaman her yerde önemlidir.
Okuyup içi boş olanları kastetmiyorum.
Her ne kadar ülkemizde şu sıralar sıkıntı olsa da, düzen bozulduğundan diplomaların bir işe yaramadığı görüşü ortaya atılsa da, ben bunun geçici olduğunu düşünüyorum..
Toplumda her kesim okumalı kendini geliştirmeli…
Bizi bu hallere düşüren cehalet ve cahiller değil mi?🤗🤗
Gelecekte tarım ile uğraşırım diye iki önlisans okudum. Diplomadan daha çok oradaki bilgileri aldığım için oldukça hoşnutum.
Her ne kadar şu an tarıma yönelik bir girişim yapmamalı olsam da ileriye dönük hedeflerimden biri.
Dolayısı ile diplomadan çok aldığım eğitim ve öğretim benim için daha önemli. Asla önemsiz diyemem, demem. Eğer bir hedefin, amacın varsa üniversitelerdeki eğitim asla küçümsenemez.
Markete gidince ilkin etikete bakıyorsun değil mi? Diploma etiketin senin. Diplomaya göre iş başvurusunda bulunuyorsun. Üniversite mezunu işçi arayan bir yere ilkokul mezunu olarak başvuramazsın. Onun için diploma etiketin kendimi yetiştirmen yabancı dilin tecrüben diğerlerinden farkındır. Onun evet diploma önemli ve olmazsa olmazdır
Cevap
10Cevap
Kalmadı kişi ilk önce kendindeki cehaleti kaldırmalı çünkü okumakla bir şey olunmaz okumuş cahillik kadar kötüsü yok
Diploma universite ortamı sadece meslek kazanmak için değil, bir çok şeyi kazanmak içinde vardır. Uni kesinlikle şehir dışında okunmalıdır
Bu iktidarın eğitime verdiği önemden belli ondan çok önemli değil yalaka olmadığın sürece.
Önemi kalmadi ilkokul mezunları aldi başını yürüdü iş guç sahibi oldu bizde iş bulcas diye asgari ücretli iskurda gezelim
Okumak kadar önemli bir şey yoktur eğitim sistemi kötü diyen kendini avutmaya çalışıyordur
Tabiki kaldi diplomasizlik sorundur en azindan bu bile yeterli
Yok kalmadı. bitirdi tayyip hepsini
sanat ogrenmek daha iyi. sanayi de falan usta ol.
Ne okuduğuna bağlı
Hayır kalmadı
kalmadı usta yetişmıyor
Okumanın her zaman çok büyük bir önemi vardır
Önemsiz
Tiktokcu ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?