Ya bu insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. İnşaata böyle giyinip gidince ne olmuş oldu - 1
Adamın umurunda mı sizce - 2
Aşırı komik değil mi 3 ajdakdajaja!

Ya bu insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. İnşaata böyle giyinip gidince ne olmuş oldu - 1
Adamın umurunda mı sizce - 2
Aşırı komik değil mi 3 ajdakdajaja!
1) İnşaata öyle gidilmez. İş Sağlığı ve Güvenliği diye bir şey var. Ayrıca her yere aynı şekilde gitmek demek ne demek? Öyle bir şey yok ki. Gittiğin yere uygun giyinip gitmek var.
2) Ustanın umurunda değil gibi görünüyor.
3) Evet, kadının bu ortamdaki kılığı yüzünden komik bir görsel. :-D
bence yanlis kisilik sahibi agirbasli kendini bilen namuslu sorumlu biri bu sekilde giyinmez ustelik insaata gidiyor erkek iscileri cogunlukta oldugu bir yere son derece sakincali yanlis anlasilmasin iscilerin herhangi bir yanlis davranista veya sarkintilikta bulunacagindan degil egitimli olan bir bayan mimarin sorumlu davranip gerektigi gibi giyinip oraya gitmesi daha dogru ve yerinde bir davranis olur derim fikrim bu umarim bu resim bir sakadir bir bayan mimarin insaatta bu sekilde oturup sohbet etmesi cok yanlis alisilmis bir durum degil inandirici gelmiyor saka gibi hic boyle bir sey ne gordum ne de duydum cok sasirdim
Dayı zaten fotoda bile gözlerini alamamış akşama osbir için malzeme çıkarmış. Hatun da çakma Seray Sever. Tuhaf bir kafa Boğaziçi mezunu olabilir onlar çılgın oluyor. Inşaatlarda bir hayli medine dilencisi afgan, paki, suriyeli neyim çalıştığını da unutmuş. Bir gün arabana giderken köşede bekliyor olabilirler. Istediğin buysa ayrı tabii. Türkiye için epey alışıldık dışı hatta bir ilk olduğu için hatunun iddialı bir Boğaziçili olduğunu düşünüyorum.
Aaa bir dakika Dubai, Katar, Londra üçgenini kurmuş bu. p
Porta Potty yapıp yıkanmadan dönenlerden olma ihtimali çok yüksek 😂
Emekçinin yanında nasıl giyindiğinden ziyade Emekçiye verdiği değer ve saygıyı yorumlamak daha doğru olur Bunu da sadece bir fotoğrafla yapamayacağımız için herkes giyim kuşamına takılmış belki şantiye girişinde ofisi var kimsenin yapmadığını yapıp emekçilerin yanına gidip hal hatır soruyor Belki bu mimarın tanıdığı ve işçiliği hoşuna giden bir usta arasındaki samimiyetten kaynaklı böyle bir fotoğraf paylaşmak istedi önyargılarınızdan kurtulun
Cevap
52Cevap
Ya senin kastığın duyara, algı operasyonuna, o kameraya kestiğin poza... Sosyal medya kadınlara yasaklansın. Gerçekten rekabet için ne yapacaklarını şaşırdılar. Kimi grams evmediği kocasıyla kıskandırmak için mutluluk pozları verir, kimi çektiği fotoda yeni ojeleri görünsün diye elini başın koyar, kimi gittiği tatilin yarısından fazlasını sosyal medyada yayınlar. Fosforsuz bunlar ya.
Muhtemelen rahat bir restorasyon veya cafe vs şantiyesidir.
Bir kere isg o ayakkabilara izin vermez. Yelek yok baret yok. Ayrıca buyuk santiyelerdeki bodrum latlardami aydınlatma yetersizligi, merdivenlerde kalıpların sokulmemis olmasi gibi bir suru konuyu ele aldigimiz zaman boş yapmıştır.
Herhangi bir şehir hastahanesi şantiyesine gelsin
Duvara yaslana yaslana yürür :D
O diplomayı nasıl aldığı anlaşıldı. Böyle cahiller üniversite okumayı hak etmiyor. Sayın İlber hocama bırakıyorum:
Bana göre yanlış kişilik sahibi ağırbaslı kendini bilen namuslu sorumlu biri bu sekilde giyinmez üstelik inşaata gidiyor erkek isçileri çoğunlukta olduğu bir yere son derece sakıncalı yanlış anlaşılmasın
Bu şekilde inşaata gitmesi saçma. O ayakkabılar ile inşaat alanına bile giremez.
Ama kıyafetin namusun ağır başlılığın bunla alakası yok. Hele namusun hiç alakası yok.
Dış görünüşün kendine olan saygındır, bir başkasına böyle saygı gösterilmez. Bir başkasına saygı gösterecekse davranışları ve düşünceleri ile saygı göstermeli.
İstediği şekilds giyinip gidebilir. Sportif bir şekilde giden daha rahat eder, klasik giden daha çok rahat eder. Bu kişiyle alakalı bir şey bence ama bunu şova dönüştürmesi saçma olmuş.
fotoşop şeklinde bir kare; abinin yüz mimiklerine bakılırsa :)
Önemli olan 2,5 luk kola ve fantayı o mu getirdi , bir de dayı elindeki maket bıçağıyla umarım şah damarına dalmamıştır kadının
Sadece hava katmak ve saygınlık kazanmak için karakterini değil , sahip olduğu mesleği kullanıyor. Bunun için çok aciz bu insan.
Boşuna demiyoruz nerede nasıl davranacağını, oturup kalkmasını bilen olmalı diye...😉 Kepaze duruma düşmemek lazım hayatta 🤣
klasik cakma Turkiye insani dunyayi modernligi sosyalligi hayati giyinmek elbise sanan cakma toplum...
Biri alın terinin peşinde koşuyor.
Diğeri kasaplık yapıyor.
Iş yemegine gittiğinde de bisküvi yiyip kola mı içiyormuş?
Usta kadından etkilenmiş şekilde ona bakarken iş kazası geçirmese bari 🤣
Gelinin kız kardeşi kadar kafa karıştıran durum dbdbfbdb
İnşaat işçilerinin psikolojisini bilse inşaata yanında güvendiği bir erkekle gitmek ister.
Dayıya biri fotoğraf çektiğini haber verseydi keşke ")
Saygı duyuyorum ama inşaat ortamındaki bakışlardan ben şahsen rahatsız olurdum.
Bence yanlış o şekilde gidince onlar kirli elbiseyle sen süslü adamlara 2. Sınıf muamelesi oluyor adamlar kendilerini senden düşük his eder bu sekilde gidilmesi yanlış
Emekçi amcalar kısa süreliğine libidosunu sevindirir başka bişi değil.
16lık inşaat çivisi battığı zaman görürüm ben onu 😃
Dayının verdiği mücadeleye şukular şelale 😃
Sabah sabah ustaların fantezi dünyasını şenlendirdin galiba.
Eğer mimarı amele kıyafetleriyle görürlerse ciddiye almazlar
Sen o kıyafetle rahatsan, kimse için sorun yok.
Dayı hem hayatından bezmiş hem bacakları kesiyor hem de içinden bunları kim zigiyor diye geçiriyor eminim 🤣🤣
bu ne la mimar dediğin üzeri harç olur çimento lekeleri ile eve gider
😆
Mimar arkadaslar var savunmalari su yonde, onlar isci degilmis onlar okumus farklari olmaliymis. Iyi dedim bende ozellikle kizlara emekcilere iyi fantezi oluyosunuz dikkat edin toplanip z*kmesinler )
Biraz erkek halinden anlayın lütfen
Yaramaz haylaz çadırı kurarsa çalışılmaz
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış. Bak buraya kadar afiş oldu
Bir tık abartılı buldum ama böyle samimi davranıyorsa karşıda rahatsız etmiyorsa hoş
Dünyanın en duyarlı insanı oldun değil mi yazık kafana O_o
Kadınların en sevdiği şey gösteriş
iş guvenliğine aykırı :)
Gerçekten alakası yok mimarlık bu değil
Adam manzaraya bakarken iş kazası yapmasa bari
Amca bacaklardan gözleri alamıyor hsjdhdd
Bunu duyan eş seni iyi dimi yani😄😄
insanlar iyi degil harbiden
Maaalllllll işte kafa uzayda
Bence o kadinin dekoltesiz kiyafeti yoktur jsjsj
herkes hayatini yaşıyor işte
Adamlar harbi artık Malaya vuracak onu görünce
İşçilerin kaldırma kuvveti artmıştır
işçiler bayram eder o ayrı
hiç böyle gitmedim ne gerek var
Evet
Abla mala vururlar 😄😄
Seçil Yaşar, sağlam takipçi kastı bu soruyla :)
Tamda bunu düşündüm, soru sahibinin gafı kim bilir nelere mal oldu😅
Artan beğenilen de belli :)
https://www.hizliresim.com/2482700
Show sadece
tehlikeli sularda yüzüyorsun :D
Bizde de vardı mimar
Saçma olur olmuş da
Amcam çok derinlere dalmış çıkar onu ordan 🥺
Adamın Baya umrunda
Bence iyi yapmış
boş ver gosteris yapio
bence adamın bayaga umrundadır :D