Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar içimi hafiflettiniz çok teşekkür ederim 🥰 sizi seviyorum
Kaybetmekten korkuyorum ilk gün ağzımı bantladılar sanki hiç konuşamadım güvensizlikten. Benim gibi olup başarılı olan var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zamanla samimiyet olur ve muhabbete başlarsın merak etme :)
İşimi kaybetmekten korkuyorum elim kolum titredi. Hayatım boyunca ailemde sıkıntılarım vardı. ailem bana hiç güvenmedi. Bir iş başarınca elim ayağım dolandı.
Anladım. Merak etme, onlarda senin gibi insan, kaybetmekten de çekinme. Rahat ol, relax takıl. Kafa dengi knkiler de buldun mu tamamdır. Herşeyi kafaya takma ona göre 😉
Çokkkk teşekkür ederim Allah razı olsun💕
Allah sendende razı olsun. Yolun açık olsun Allah'a emanet ol.
Ablam senin gibiydi en son dayanamayıp çıktı. Biraz dik durmanı öneririm
Neden çıktı? Kendi mi çıktı yoksa atıldı mı İşimi kaybetmekten korkuyorum elim kolum titredi. Hayatım boyunca ailemde sıkıntılarım vardı. ailem bana hiç güvenmedi. Bir iş başarınca elim ayağım dolandı.
Pazar günüydü , aynı işi yapan 4 kişi vardı ablam yeni olduğu için pazar çalışmasına tek onu koydular. Tek başıma yapamam korkusu sardı , ilaç atıp kendini zehirlemişti. sonra atıldı zaten
Karşındakilerin senin gibi bir insan olduğu düşün kimseyi yüksekte görme. İşler rayına oturur zaten
Çooook teşekkür ederimm cansın💕
Rica ederim başarılar
Alışırsın zamana bırak
Çok korkuyorum İşimi kaybetmekten korkuyorum elim kolum titredi. Hayatım boyunca ailemde sıkıntılarım vardı. ailem bana hiç güvenmedi. Bir iş başarınca elim ayağım dolandı.
Kendine güvenmek dışında bir şansın yok. Babamın 40 senedir aşağılamaları ile yaşamaya çalışan biriyim. Seni çok iyi anlıyorum. Bu işi başaracaksın hatta beni de yanına aldıracaksın dermişim
. Şaka bir yana O işi kendi emeklerinle aldın. Kendin yükseleceksin. Rahat ol
Allahın izniyle sende başarırsın inşallah en yakın zamanda. Allah razı olsun senden ❤️ Yardımcı olurum neden olmıyım 😂
💜💜💜💜
Babanı dinleme sende sabırlı ol yaşını nerde oturduğunu bilmiyorum ama eninde sonunda bşraz sıkıntılar yaşasanda sonunda en iyisine ulaşıyorsun. Seni aşağılayan baban gelip senin için dua ediyor utanıyor. Merak etme. Sen onu yeter ki haksız çıkar. Allah yardımcımız olsun 💕💞
Amin bacım 🌹
En kötü nolabilir ki sal o yüzden
İşimi kaybetmekten korkuyorum elim kolum titredi. Hayatım boyunca ailemde sıkıntılarım vardı. ailem bana hiç güvenmedi. Bir iş başarınca elim ayağım dolandı.
Sakin olman lazım inan bana sakin olunca her şeyin çok kolay olduğunu fark ediceksin titreme anlarında nefes egzersizleri yapabilirsin
Allah razı olsun❤️ Yaparım