Eğitim & Kariyer Ben neden bu kadar bilgili bir LGBT bireyiyim? Boğaziçi tıp mezunu olduğum için neden herkes beni kıskanıo? Neden hala uyuyamadım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şey yardımcı olur musunuz pardonnnn Güncellemeler+1 yıl ARKADAŞLAR NASILSINIZ BU ARADA SORMAYI UNUTTUM UMARIM KÖTÜSÜNÜZDÜR HAHAHAHAHAHAHA BENİ SORMAYIN ÇÜNKÜ BEN HER ZAMAN İYİYİM ZORTTT Ben neden bu kadar bilgili bir LGBT bireyiyim? Boğaziçi tıp mezunu olduğum için neden herkes beni kıskanıo? Neden hala uyuyamadım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
buragizli Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bütün troller cahil, boğaziçinde tıp mı var sayın birey? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl AYYYYY LAN ÇOK SAOL BİLMİYORDUK BİZ DE BİLİOZ OLMADIĞINI AMAÇ TROLLEMEK LANNNNNNNNNNNN Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl la anladık lgbt bireyisin yat uyu artık :D 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl djhshaah maşallah 41 kere 0 1 Yorumla electraheartt +1 yıl @Atilla072 bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bütün troller cahil, boğaziçinde tıp mı var sayın birey?
AYYYYY LAN ÇOK SAOL BİLMİYORDUK BİZ DE BİLİOZ OLMADIĞINI AMAÇ TROLLEMEK LANNNNNNNNNNNN
Bu kim bi diktir git 😂
la anladık lgbt bireyisin yat uyu artık :D
djhshaah maşallah 41 kere
@Atilla072 bilmiyorum
Hep ODTÜ tıpçılar bunu yapıyor
odtü tıp daha iyi bi kere
Sorun ne anlamadimki