merhaba gazi üniversitesinde bu yıl hazırlık okuyacağım zorunlu olarak. gazi sayfasında böyle bir paylaşım yapmış. benim bunlardan hangilerine gitmem gerekiyor hiçbir şey bilmiyorum. bilenler bana yardımcı olursa çok sevinirim. bilmeyenler de lütfen yapmak için yorum yapmasın gerçekten yardıma ihtiyacım var.
Aslında açıkça yazıyor orada :) İlk tarih senin geçerli bir dil sınavın varsa onu teyit ettirmen için olan süre. 2. tarih Hazırlık atlama sınavı 1. aşama 3. tarih Türkçe bölüm okuyanların hazırlık atlama sınavı 4. tarih Hazırlık atlama 2. aşama sınavı (2. tarihin devamı) 5. tarih Senle alakası yok 6. tarih ders kayıtlanma süreci 7. Tarihte git danışmanını gör diyor 8. Tarih hadi hayırlı olsun dersler başlıyor tarihi
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
şimdi şöyle ben hazırlığı almanca alacağım alakam yok almancayla hani o yüzden atlama sınavı olsun yeterlilik olsun benim kafamı bunlar karıştırdı
Sınava girecem bilgim var geçerim dersen 15 eylül hazırlık tespit sınavına girebilirsin, yapamam dersen güz dönemi tarihinde hazırlık okumaya başlarsın
0
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.