Arkadaşlar ne yapayım?

Selam Arkadaşlar. Ben okulu, dersleri çok seven biriyim Allah'a çok şükürler hamd olsun 11 i güzel bir şekilde bitirdim şimdi 12 oldum çok şükürler olsun. Ama tatile gidip geldiğimden beridir doğru düzgün çalışmıyorum. Nedenini de bilmiyorum. * bu aralar hevesim gelmiş imkanım yok çalışamıyorum. Telefonum kırıldı daha yapmamışlar bana. Dershaneye gitmek istiyorum ama imkanım yok çünkü virüs yüzünden çoğumuzun tyt temeli yok. Youtubeden sayısal dersler hal edilmiyor ne kadar çalışsam da oradan olmuyor. Çok sıkışık bir durumdayım. Ve sağlık açısından da hiç iyi değilim ama ailem sürekli psikolojikmen diyor senin hiçbir şeyin yok diyorlar. Çok üzülüyorum hem dershane hem sağlık. Okul açılınca sağlıklı bir şekilde başlamalıyım bide dershaneye de gitmeliyim çünkü ihtiyaç duyuyorum. Ben geceleri zor uyuyorum düşüncelerden gerçektende. Telefonumu da daha yapmadılar hiçbir şey yapamıyorum. Günlerim bomboş sıkıcı ve üzüntülü bir şekilde geçiyor. Ve üzgün olduğumda da bana niye böylesin diyorlar ailem. Ben haklıyım ama destek çıksalardı iyi olacaktı. Ne yapayım sizce?

Arkadaşlar ne yapayım?