Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bilgisi olmayan arkadaşlar yorum yapmasın. Dil her yerde gereklidir
Japonca öğrenmek için kursa gittim biraz öğrendim ama yeteri kadar iyi bilmiyorum bu yüzden çalışıyorum, kelimeler öğrenmeye çalışıyorum, konuşma, yazma, onun dışında İngilizcemi geliştirmeye çalışıyorum uygulamalar diziler vs, son aylarda Korece öğrenmeye karar verip bu sefer de Korece öğrenmek istedim, bir yandan Almanca da öğrenmek istiyorum, yani kısaca çoğu dilleri öğrenmek istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım? Aynı anda öğrenebilir miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben 3 dil biliyorum ve hepsini sonradan öğrendim. Burada bence önemli olan belki klişe olacak ama bir dilde ilerlemek. Yani önce odağını tek bir dile ver. O dilde kendini en azından b1-b2 seviyesine gelmiş birçok şey refleksif hale gelmiş hissettikten sonra diğerini öğrenmeye başlayabilirsin. Örneğin, ingilizcem için hazırlık okudum sonra bölüme geçtim, bölümdeki 1 yılım bitince yani ingilizcem iyice oturunca fransızca öğrendim. fransızca b1deyken de yavaş yavaş arapça öğrenmeye başladım. Öncelşk sırasına koy bence
Teşekkürlerr
En hızlı şekilde öğrenmek istiyorsan o dili konuşanların ülkesine git ve orada yaşa
Gidebilecek durumumuz yok, yoksa giderdim hemen
Yabancı dil öğrenmek için yöntemler var
Neler mesala
Kanka akılda kalıcı teknikleri var 2 kelimeyle anlatılacak şeyler değil