Ben özel üniversiteye kayıt olmak için bankaya gittim. Velimin kredi kartıyla ödeme yapmam lazımmış. Çalıştığına dair maaş bordrosu olcak ve maaş en az 4500 tl olması gerek. Üniversiteye giden koca adam nasıl veli kredi kartıyla işlem yapar saçma değil mi?
Kendi kredi kartimla yapmam için her ay 4500 tl maaş almak lazımmış. Ben part işten şu an 3700 alıyorum ve kabul etmiyorlar. Bir öğrenci tam gun çalışıp nasıl okula gitsin vakit yok. Öğrenci işlerini aradım asgari ücrete çalışan maaş bordrosu lazım dediler. Yoksa taksitli islem yapılmıyor. Herkes böyle mi okuyor? Böyle olduğunu bilsem tercihe yazmazdım.
Kendi kredi kartimla yapmam için her ay 4500 tl maaş almak lazımmış. Ben part işten şu an 3700 alıyorum ve kabul etmiyorlar. Bir öğrenci tam gun çalışıp nasıl okula gitsin vakit yok. Öğrenci işlerini aradım asgari ücrete çalışan maaş bordrosu lazım dediler. Yoksa taksitli islem yapılmıyor. Herkes böyle mi okuyor? Böyle olduğunu bilsem tercihe yazmazdım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Özel üniversiteye genelde baba parası yiyenler gider. Herhangi bir ödememe durumunda bloke koymak için yapılan şarttır bu. Banka gibi düşün bir nevi
Veli demeleirnin senebi şu belli bir süre düzenli maaş alıyor olman ve sigortadan çıkınca sigortnaınnbağlandığı kişi olması gerkeşyo felan
Peki mesela babamın maaş bordrosunu verdim diyelim işten 1 ay sonra çıkmış olsa beni okuldan mı atıyorlar yani
Hayır maaş bordrosunu alırken zaten uzun süredir çalıştıgı bir geliri oldugu gözüküyorki güvence için bu gerekli eğer baban taksitleri ödeyemezse okulun uyguladıgı faiz sistemi devreye girer bundan sonrası suçtur cezai işlemler ona göre şekil alır
veliler kredi cekmesi icın sanırım toplamı ne kdr
21 bin
tkıp attım sana
Kısım kısım ödeme yaparsın o zaman
Takip atar mısın anlatayım
O paraya kimse almaz
Her ay ödeyeceğim miktar zaten 2000 tl maaşım yetiyor ama benden veli kredi kartı istiyolar böyle olduğunu keşke önceden bilseydim açıktan falan yazardım öff 🤦🏻♀️
Aylara bölünüyor
Her ay
senet yaparlar
10 taksit sanırım
Biz 10 taksit yaptırdık ama nasıl ödicez hiöbirsey söylememişler