Güncellemeler
+1 yıl
Maddiyat nedeniyle okuyamayacak kişi çok galiba ama merak ediyorum bunlarda sadece sözde mi? Pahalı pahalı diye gezip hala bazı insanlar için lüks olabilecek her şeyi alanlar gibi okumak pahalı diyenler tek başına öğrenci evi açacak mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kötü olmuş
Kötü olmuş çok zam yapmışlar sizede ben bitireli baya olduya ögrencileri kötü yola twşvik ediyorlar resmen para için
Onu yapan zam yokkende yapıyordu.
Evet üzücü ama sende demişsin bizim dönemlerde sadece kredi ile okuyan çoktu şu an okuma maliyeti cidden çok fazla.
Aklı olan ailesinin yanında okur zaten
Oda bi seçenek ama o zamanda üninin anlamı kalmıyorki evden okumak yanlış bence
Ne alaka üni demek illa şehir dışında okumak demek degıl kyk da sürünenlerş de goruyoruz gecen sene millet paralar yatıyordu boyle leşşşş gibi hayat sürmekten iyidir aile yanında okumak otel gibi
Elin ruh hastası cocukları ile aynı odada uyumaktan iyidir
Tabikide ama kendini geliştirme gorsatı ve insana kattıklatı daha farklı başka şehirde bide yani kendi şehrinde okuyabilecek çok az insan var.
Bizden geçti artık ben mezun olalı çok olduda zor yeni başlayan arkadaşların işi cidden.
Valla açlık, sürünmek , 8-10 kışlık koğus tipi bir yerde kalmaya calısmak kendini geliştirmekse ben geri kalayım daha iyi.. yaşasın aile evi
Tabikş bu şekilde imkanın var aile evinde kal. Ben kyk da yaşamak olarak demedim başka şehirde imkanın olsa kendi ayakların üzerinde dursan üni insana çok şey katar
Hocam valla kyl da kalmayan ya aileden Zengin ya da ailesini zora sokup kredi cektirp eve çıkan tipler. Oyle kendi ayakları üzerinde durabilen yok hem okul hem iş cok zor kaldı ki gençlere imkan veren mi var
Aynen şartlar kötü. Hocam ne yaaa 🤣🤣 sen okuyormusun hala üni yaş kaç
her şey pahalı diyip o güncellemede dediklerini yapan illaki çok çıkar bazılarının senin parasız veya güçsüz olman hoşuna gider ona sanki herşeyi yapabilme hakkı vermiş gibi
Bilemiyorum hiçbir şeyden ödün vermeden düzgünce yaşarken ağzında pahalı lafıyla gezenlerin mantığını anlamıyorum. "ayy o çok pahalı artık öyle şeyler alınmaz" derken misliyle fazla şeyler alıyorlar. Gerçekten bazı insanlar çok garip. Boş konuşmayı seviyorlar
Ya onların derdi kendilerini üstün hissetmek hani sizide anlıyoruz bakk demek. Hani biz alabiliyoruz ama sizide düşünüyoruzz gibisinden. Takılma bunlara neysrn o ol hayatta gereksiz saçmalıklar.
eskiden yağ kuyruğu vardı hastanelerde insanlar rehin kalırdı
Öğrenci zAMlari gerçekten çok arttı ne yapacaz bu sene bilemiyorum
Okul bir açılsın ilk ay batarız ikinci ay her şeye korkarak uzatırız elimizi
Aynen valla cekyati kemiririz herhalde 😅😅😅
bu devirde okumak da zor
Evet üniversite mezunu işsiz çok diye çözüm buldular. İnsanlar okuyamayınca üni mezunu işsizde azalacak
ben calıscam hem okıyacam
Tabi haftalık programında zaman varsa güzel alternatif. Lise gibi haftanın 5 günü dolu olabiliyor bazı bölünlerde.
750 olmadı 800 oldu once bi ordan baslayalım
Iyiliksizsiniz size vermicekler aslinda
Bütün yurtlar öyle mi eğer öyleyse gidemycem😐
Evet kyklara genel %80 zam oldu
Nolcak bizim halimiz 🤦🏻♀️
🤷🏻♀️ battık
Battık falan değil de benim gibi gidemiyecek çok insan olcak resmen ülkeyi tembellestiriyorlar imkan vermiyorlar çok istiyordum gitmek büyük olasılıkla fiyat yüksek gelecek🥺
Üniversite okuyabilen azalınca üni mezunu işsizde azalır. Mezun sayısı ile atama kontenjanları arasında uçurumu azaltmak için mezun sayısı azaltılıyor
Peki ya üni okuyamayanlar..
Onlara da eskiden olduğu gibi üni okumadığı için işsiz kaldı derler 🙃
Zamcığına koyduğumun düzeni..
Zamlar çok
Beter olun 🤣