Obp puanım 86 arkadaşımın 84 o benden yarım saat önce başvurdu okula ama onu önde yazıyor o sırada 3 ben 6 nasil oluyor neden böyle yardımcı olabilecek var mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Obp mi aliniyor yoksa bi onceki senenin ortalamasi mi
Obp tabii ki işte sınavsız okul ama arkadaşın ortalaması 84 benim 86 olmasına rağmen sırada ben geriliyorum en başta 3. ydum 6. liga kadar gittim Şu an arkadaşım 3. Benim puanım daha yuksek olmasına ragmen
O duzeltilir bence ya sistem duzeltir onu yani
Neden degistiriyorsun ki okulunu bende dusunuyorum ama yeni ortam vs korkmuyor degilim
Ya çünkü meslekte okuyorum ve meslekten çok zor üniversite kazanmak o yüzden ortalamanın altında bi anadolu lisesini yazdim çıkması gerekiyor ama sırada niye öyle yazıyor anlamadim moralim bozuldu durup dururken
Ya korkmana gerek yok bence 2 3 haftaya alışıyorsun arkadaşlarına değiştirebilirsin istiyorsan bunu sıkıntı edip istediğin bi okula gitmemezlik yapma bence
Sistem onu duzeltir diye dusunuyorum canini sıkma lutfen o konuda olmadi tekrar denersin
Diger turlu de dershanem okulum cok uzak okul ile evim uzak jdjdjd 4 degisim yapmam gerekicek yani okula gitmek icin ev metro metrodan sonra otobus sonra dershane ye gitmek icin otobus eve gelmek icin tekrar metro olcak. jdjdndjd cok gozumde buyuyor ama okulumdan mezun olmak istiyorum alistigim ortamdan aslinda, diger turlu nakil dedigim okul eve ve derhaneye yakin ondada ailem icli disli olucak surekli gelip gidicekler onlari cekemem sıkıntı o onun disinda dershanem eve yakin tek sorun okul🥲😅
Kendi okulumda baya kontejan var 12 lerde ama nakil istedigimde 4 kontejan var toplama kampi gibi bi yer mudur falan cevresine de dikkat etmiyolar cevre olarak da begenmiyorum ailem zorluyor ya birazda
Onun disinda meslek lisesinden gecis yapman daha sıkıntı olmaz mi ya cunku bölüm egitimi aliyorsunuz bildigim kadariyla ondan ilerlesen kpss denesen sonra olmadi uni ye hazirlanirsin 1 yilda anadolunun Şu an bisi katacagini dusunmuyorum bizim okul gecen sene full 12 leri serbest birakti cunku bi nebze o nedenle de ayrilmak istemiyorum
Daha cok dershaneye giderim vs diye de egitim icin katkisi olcak diyosan 12 de pek egitim vermiyolar ya puansiz oldugu icinde bide sanirim
Valla okadar şey yazmışsın ki hangi birine cevap vereceğimi şaşırdım ahahhsfjkcnwjxn ilk yazdığında haklisin ona bisey diyemem bende olsam bende öyle yapardım meslek lisesi konusuna gelirsek turkiyenin en iyi meslek lisesinde okuyorum ama sonuçta meslek lisesi ne kadar iyi olabilir ki ve hocalarıma aram baya kötü dersleri sevmediğim için nefret ediyorum bolumumden bide bi hoca var ki tam takıntılı bana bıraktı zaten bu sene beni dersinden o yüzden baya ayrılmak istiyorum okuldan çok arkadaşım var o biraz üzücü olucak zor olucak ama 12 de de edinirim diye düşünüyorum. Ya haklisin 12de çok bisey yapabilecegimi düşünmüyorum bende ama meslek lisesinde boş boş durmaktan iyidir bence
Sistem Bunu daha sonra düzeltiyor şu an kaça gideceksin ki
Şu an 12 ye gecicem gerçekten mi düzeltiyor mu