AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Yaw yalan Allah için sizde inandinizmi hahahah 🤣🤣🤣🤣🤣
Tüh kandıramadım seni einstein
Tabi aajjajs
Peki bu kadar uğraşmadan sadece böbrekleri gazeteye sarıp göndersem olur mu
Ee bizene yani? Bende Kanada da doğma büyümeyim ama anlatıyor muyuz? 😂
Bende Yurt dışında yaşıyorum herhalde diğerlerine yardımcı olmak istemiştir
@Dasliaasa ben öyle yardım amaçlı olduğunu düşünmüyorum. Yardım amaçlı yapmak isteyen fotosunu hava atar gibi paylaşmaz.
Burada hava atma amaçlı bireye yok ama sen kıskandıysan ona bisey diyemem o senin hasedligin
Foto beli değil zaten pek haha
Niye kıskanayım? İngiltere Avrupa da Fransa'yla beraber hayat pahalılığın en yüksek olduğu ülkelerden birisi. Ben ise Kanada da yaşıyorum, oranın vatandaşıyım. Sonradan görme tavırları görünce sinir oluyorum sadece.
Tm
Anaokulu öğrt okuyorum, ortalamam 3.7 gidebilir miyim
Okul öncesi de gidebiliyor
Para harcamadan dünyayı gezenler var, çok da büyük bir olay değil.
Yaa ben de istiyorum 😍 nereye başvuru yaptın peki
Öncelikle bu konu için bölüm sekreterinin basının etini yemen lazım 😂 başvurular online yapılıyor. Bu dönemi kaçırdın ocak ayına geldiğinde bölüm sekreterinin odasını çal sana enine boyuna anlatır.
Bu ara bölüm başkanının odasına git erasmus için burs veren dernekleri senin için araştırsın yardımcı olsun. Ben bölüm başkanı sayesinde havadan 3000 sterlin kaptım ☺
Ben yeni başvuru yaptım üni kayıtlarına yani 1 sene geçmesine şart mı
Ben 3. Sınıfım ilk dönem başvuru yapılamıyor. 2. Dönen yani güz donemi yapılabilir diye biliyorum
Anladım. Dil de öğrenmek gerekiyor diye biliyorum doğru değil mi
Dil bilmeden erasmus yapmak zor oluyor dilde lazım
B1 derecesinde bilmek yeterli imiş sanırsam en azından ben öyle araştırdım.
O zamann ben de seneye 2. sinifta başvuru yaparım dil öğrendikten sonra ki istiyorum da 🤩
B1 çok kolay bir seviye 2 ay her gün 1 saat çalış b2 yine olursun
Kursa gitmem gerekecek
Helal sana bebiş
Bende Erasmus istiyorum 💃💃🥳🥳
Ben de para harcamadan Londraya gitmiştim babam ödemişti
Biri başkasının fotoğrafını çalarken hiç utanmaz mı ya bide kendinmiş gibi paylaşmışsın
Para ödememişsindir başka bir şekilde ödeme yapmışsındır
Bpyle söylüyorsan evet canım gitmişşindir iyi mutluluklar dilerim
Gitmişsindir. Ama gittiginde agzını yüzünü bi sil görenler yanlış anlamasın
Kimin sırtında gittin acep
Qatar airlines'ın 😅
İngiltere kaynaklı burs nasıl aliyisun naptın da burs aldin
Aslında bunu bende tam olarak bilmiyorum. O ile başlayan bir derneğe başvurmuştu benim adıma bölüm başkanı. O başvuru neticesinde 3000 sterlin burs almaya hak kazandım dönemlik 1500 sterlin alicam ve britanyanin erasmus öğrencilerine verdiği aylık burs var onun için bölüm sekreteriyle beraber başvuru yaptık ama nasıl yaptı bilmiyorum ben sadece bilgileri verdim o doldurdu. Yani her şey bölüm başkanı ve bölüm sekreterinde bitiyor. Onlar yardımcı olur 😉
Erasmus her bölüm için oluyor mu
Oluyor diye biliyorum
Bizi de götür 😢
Başvur gel tutan mi var 😅
Ben öğrenci değilim ki
Açık üniversite oku
Esnafım ve inan bana hiç vaktim yok ama burdan çok sıkıldım
Bravo. Bölüm neydi
Diş hekimliği
Çok iyi. Başarılar
Hangi bölümü okuyorsun
Diş hekimliği
Gitmemişsindir. İlla ki para harcadın.
Evet harcadım. İstanbul'da hava limanına giderken taksiciye 70tl vermiştim
İngiltere'ye gidiyorsun bari birisi bıraksaydı.
Sabaha karşı 4te kimi bulacağım? Taksi çağırdım kimseyi uyandırmadan sessiz sedasız istanbuldaki akrabalarımın evinden hava limanına gittim
Cefakar ve düşünceli kız. İşte bu yüzden sen İngiltere'desin.
Ortalaman kaçtı acaba
2,76 🙄
Off benimki bu yıl çok düşüktü almazlar beni
Univde mi erasmus yapiyorsun
🤔 yoo belediyede 😅
Staj o zaman
Rektor dedin ama?
Bana Newcastle United tshirtü almadan gelme lütfen
O ne be 🤔
Ben üni kaydımi yaptım oraya gelebilir miyim 😅
Ilk dönem gelemiyorsun. Ortalaman 2.5 üstü olması gerekiyor
bende kimya bitiridim ortalama iyi erasmus staj yapcam
Gitmekle kalmayıp geri bile gelmişsindir
🤔
cok sevindim adina 🌺
Kemerin güzelmiş, nerden aldın
Vay be, ne güzelmiş
Tebrik ederim. Herkes bunu alabilir ancak, yapmaz.
İyi iyi masallah
3000 sterlin paramı zannediyorsun aslan parçası sen daha yaşantı görmemişsin :D
60 bin ediyo mk az mı
@entıni kanka size göre çok bizim orada çok bişey yapamıyon o para ile
trye göre kıyaslıcaksın mk 3000 birim para niye 60 bin ediyor diye s0orgulucaksın
@entıni O sizin hatanız ben amerikadayım çok rahat yaşıyorum başınızdakiler gitmesi lazım
benim degil
İyi gezmeler İngiltere nasıl biryer güzel mi
Aklıma kötü şeyler geldi
Tebrikler keyfini çıkar :)
Yaa harika çook kıskandım 😄
hıhı ewet aynn yess
Ne okuyosun ve hangi üniversite
Bende ingilteredeyim oturma izni aldım
Mümkün bir sürü yolu var 😄😄
He tabi üstüne dünya turuda yaparsın
Nasıl bir yer? İlk izlenimlerin nedir?
böyle bir şey varsa bende gideyim
Geri gelmek gibi cahillik yapma
Oha yaa bu şans sanırım bizde yok
Ohaaaa ben de istiyorummm
Bölümün ne
Nasıl oluyor demicem burs olabilirmi🙃
Madem gittin dolu dolu yaşamadan dönme bak.
Çok yakınız Hoş geldin diyelim
Ah fındık sen nelere kadirsin
ne alaka
@limos__ kilosu bile 54 TL
evet de ne alaka
😠
Bizde yedik zaten
Helal olsun, zeki kadının hali başka
inanasım gelmedi desem ayıp olur mu
İngiltere değil Birleşik Krallık bu arada
Ben nasil bu büyük anekdotu atlarım 🤭
Çok farketti bu aradq
@mustafaaydas002 aynen aynen yanlis gelmişim haberim yok 😂
Gel de bunu bizim mal beyinsiz akkoyunlara anlat
Akkoyun?
Yahu malum partiye oy veren cahil embesil kitle. Soylettirme bana simdi ismini
😂😂😂😂😂 malûm parti diyince jeton düştü. Kanka benin siyasetle işim yok.
Tabi olmaz nasil olsa kurtarmissin pacayi bu ülkeden.
Dedi 🐂 eşeği 🙂
Dedi 🐕🐕🐕🐕🐕
Dostum senin nasıl bir tipin var aynada hiç kendine baktın mı sen benim ahırda ki sığır senden yakışıklı
@Konya_Bryefendisi42 gardasim sana demedim ben
Al iste bak o malum kesimden bir embesil daha geldi @Konya_Beyefendisi42 . Bunlarin önüne otu at gevis getirsinler. Ülke 16lardan 24 lere düşmüş ulkeye 15 20 milyon multeci dolmus eğitim saglik ekonomi çökmüş. Harp okullari askeri liseler kapatılmış ulkenin en güçlü ve prestijli kurumu askeriyenin ici yavas yavas bosaltilmis balyozlar ergenrkonlarla dis istihbarat servislerine ulkenin en gizli belgeleri sergis edilmiş 18 adamizi yunan isgal etmiş suriye ve irqkta kurt devleti kurulmuş. Abdullah ocalana akil adam diye mektup yazdirilmis osman ocalan trtye cikarilmis diyarbakir meydanlarinda civan hacolara konserler verdirilmis. Ulke tabekalarindan tc ker sökülmüş anrimiz okullardwn kaldirilmis turkluk yok edilmeye cslisilmis bunkarin umurunda olmas cunku Bu mallar anlamazlar. Beyin kapasiteleri yok. Adi ustunde akkoyun
🦴🦴🦴
Akkoyun senin sülalendeki kapılarımı s... birader
Havlamayin kadı Allah'in izniyle TAYYİP BAŞKANDIR...
Kusura bakmada Türk olmayanı zorla türklestiremezsin böyle bir hakkın yok birader
2012 de shangai otomobil fuarinda sergilenmis bir italyan dizaynı otomobil turk mali diye yutturulmus ki zaten hic bir zamsn olmayacak. Israile one munite diyenler o yıllardan beri baska ulkelere kayitli gemi firmalarıyla el altindan israille en buyuk ticareti yapip yuz milyarlarca dolar kazanmış. Dahs dün katil dedikleri sudi arabistanin pis araplarin 3 kurus para için kıçı yalanmis turkluk ayaklar altina alınmış 15 Temmuz destekcisi dedikleri bae nin 3 kurus dolar getirecek diye kici yalanmis. 3 milyara mal olacak projeler yandas muteahhitlere 30 milyarlara verilerek ulkenin paralari saçılmış. Daha dune kadar hicamm hocammm seni ozledik seni ülkende gormek istiyoruz diyerek hain cia kopegi feto ülkenin her yerinde desteklenmiş halk senelerce acliga sefillige mahkum edilmis. Bubkarin umurunda olmaz cunku soysuz bunlar arap tohumu. Turk kani yok bu hainlerde ne turkluk gururu ne de turkluk kani arama bulamazsin bunlarda.
Hadi sen tam türksün anladık türklülle alakası bile olmayan yunan devşirmeler gelmiş bana türklügü anlatıyor komik başka yerde havla... kemik bitti
popo yalamayı CHP iyi yapıyor artık Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Türkiye popo yalamiyor Kıçı CHP ve hdp yaliyor şu anda 🙂
Bunlar arap soyudur turkiyeden defedilmelidirler. Umarim bu secimden sonra yuce Ataturke uzattiklari o pis dilleri kesilir bunlarin hepsinden büyük intikam alinmali turkiyeye yaptiklari hainliklerden dolayi. Ama bak gördüğün gibi deminden beri havlayip duruyor itler. Ulkeyi dstmadiklari yer kalmadi. Hani s400 ler 2020 de devreye girecekti neredeler hani dogu akdenizde arama gemileri surekli arama yapacakti neredeler neden limanlarda curuyorlar 2 seneden beri hani libya bizim uydumuz olacaktı neden ciktik libyadan. Hani suriyede emevi camiinde namaz kılacaktık hani nerede sutyede denetim altina aldigimiz 3 metre toprak oralarda da artik sadece gozlem noktalarimiz kaldi yakinda oralardan da mecburen cikacaz ya giden trilyin dolara ne olacak bir salatın halife olacam hevesleri yüzünden? Kim bu hainlere hesap soracak? Hadi bublara oy verenlerin kapasitesi belli koyun kadar beyinleri yok ya bunlari yapanlar ne olacak? Turk ozel kuvvetlerinin basina cuval geçirildiğinde ametikaya nots vermryecekmisiniz diyenlere ne notası müzik notası mi diyen ama is halkbank davasinda kendi mal varlığı aciklanacak korkusuyla amerikaya defalarca nota verditen hainleri kim cirilciplak oarcalananan kadar yerlerde surukleyecek kim? Kurt acilimi diyetek turklugun onurunu ayaklar altina alan valilere kaymakamlara asla pkk ya karismayacaksiniz diyen hainden kim hesap soracak kim?
Secimde size boyunmu eğecezki havliyorsun!!! Sizin hükmünüz bu ülkede geçmicek Allah'in izniyle ve kimin dili kesilip münasip bir yerine girecek görecez insllh
Amerikanın kiccini yalayan kemalist köpekler
Senelerce masum saf vatandaşı yalanlariyla hainlikleriyle yanlis yönlendiren cshil halki turk parasina yinlendirip kendi yandaslarini ise kurkorumali mevduat hesabı hainligiyle zenginliklerine zenginlik katan hainlerden kim hesap sirwcak kim? Dolar 1 gecede 18 den 11.25 düşürülüp yandaslar 1 gecede zengin edildi nirmal vatandasa islamler kapatildi bunlarin hesabini kim soracak kim dolar şimdi yine 18 i geçti bu kadar para bizim vergilerimizden ödendi bu paralar hrp yandas cahil dincilere gitti bunun hesabını kim soracak kim? Ulke G20 den cıktı düşürüldü 24 . Sorays geriledi bunun hesabını bu hainlerdrn kim soracak kim? Ulkenin en onemli kurumlari haince alcakca yabancilats ve yandaslara peskes cekildi lubnanli haririye 500 milyon dolara satilan ve senelerce haririnin tek kurus yatirim yapmadığı turktelekomu bize geriye 13 milyar dolara satti. Bunun hesabinini hainlerden kim soracak kim? Ulkenin ne seker fabrikasi kaldi ne tankpalet fabrikasi tum kritik kurumlari yandaslara araplara peskes cekildi. Ulkenin onuru serefi haysiyeti ayaklar altina alindi. Bunlarin hesabini bu haiin itlerden arap kopeklerinden kim soracsk kim?
Bu 20 senede bu ulke hic gormedigi kadar haini ve destekcisini gordu gelecek yil kurtuluştan sonrs bu hain ve cetesinden tek tek hesap sorulmali o malum partiye uye olan ve destekleyen kim varsa vatan hainligiyle suclanmali bana kalsa bir tanesini bile sağ birakmam. Bu hainlerin en agir cezalara carptirilmasi her turk evladının boynunun borcudur.
Bak beyinsiz ambesil arap kopegi gelmiş neler diyor. Rahip bransonu amerika ne derse ne yaparsa yapsin kimse alamaz diyen ertesi gun tek bir tivitle ulkesine gonderen hainin beyinsiz embesil takipçileri bunlar. Atamizin yunani denize dökmeden once yunanin kacarken analarinj dolledikleri soyu belirsiz yunan kirmasi bunlar. Dahs yuce ataturkun ne amerikaya ne ingiltereye ne rusyaya kendi kic yalayici baskankari gibi bir kere bile diz cokmedigini tam tersine o ulkelerin hep atamizin ayagina geldigi i bilmeyecek kadar beyin yoksunu cahil bunlar. aselsani havelsani roketsani cahil yobaz vizyonsuz basit baskanlarinin kurduğunu sanacak kadar cahil ve embesil bunlar onlarin yillar once kuruldugundan bile habersiz bu mallar. O kurumlarda calisirken o cshil baskanlarinin bir zamanlar tapip kicini yaladigi feto kopegi tarafindan oldurulen muhendisleri yok edilen projelerimizj bilmeyecek kadar mal ve beyinsiz bunlar. Su an bu ulke arap kopegi hainlere karşı 2. Bir kurtulus savasi icerisinde. Bu savasi mutlaka kazanmamiz lazim hainlerdrn kurtulabilmemiz icin bu son şansımız. Yoksa ulkemiz elden gidecek.
Tam da fetö müridi gibi konuştun ahahah
Hayırdır memurluktan mı attılar seni?
@okuyankim geldi yine bir akkoun feto muridi asik sizlersiniz feto p*cinin kicini yalayanilkeye davet eden her turlu destegveren sizlersiniz çünkü neden fetonun merkezi zaten sizsiniz. Onbinlerce emniyetci asker polis ogretmrn memur vs atildi ama ne hikmetse malum partiden 1 kisi bile atılmadi. Hayret ne temis parriymissizniz siz yaaa. Bunlar kadar yuzsuz hayvanlar gormedim yaa balik hafizali demek baliklara hakaret
Öt öt, ancak sosyal medyada böyle fake ya da gizli çığlık atarsınız 😆
@okuyankim yakinda sis coglik atacaksiniz itler bu ulkeye yaptiginiz hainliklerin bedelini elbet soracaz. Arap kopekleri soysuzlar.
Türklüğüm sen gibi atlet koklayan akılsızlara çok gelir aslanım 😆
@okuyankim dedi kani bozuk akit. Senin kaninda zeree turkluk olsa atana hakaret eden lise mezunu bir cahilin bir hainin pesine takilmazdin. Ulkeye yaptiklari bunca kötülügü bunca hainligi giremiyorsan eger zaten turk olamaz anca arap kirmasi bir soysuzsundur.
İşte senin gibi dershanede eğitim görüp, kamplarda Işıltılı kitaplar okuyan mehdi artıkları aynı teraneyi söylüyor yıllardır. Dünya değişiyor ve siz son at gözlüklüler olarak bağıra bağıra yok olup gideceksiniz.
Konuşmalara ve hassasiyete bakınca kim daha Türk belli oluyor. Önce konuşmayı, düzgün teleffuz etmeyi öğren.
He he yedik 😅
Öyledir de bundan bize ne
Bir çok kişi için güzel bir rehber olmuş. Çekememezlik neden.
Beni de götür yanına
Nerde bizde o şans
Londra nasıl güzel mi peki
Tebrik ediyorum sizleri süpersiniz 👍🏻