Okulu bırakasım geliyor ve her şey çok üstüme gelmeye başladı?

Sınava gireceğim inşallah. Ama içimden asla çalışmak gelmiyor. Zor zoruna masaya oturduğumda max 3 saat çalışabiliyorum. Matematik öğretmenim ve babam günde 11 saat çalışmam gerektiğini söylüyor. Hoca ilk 10 bine, babam da hukuka taktı kafayı. Geçene seneden beri hayatım ev, okul, özel ders arasında oldu. Bıktım artık. Tüm kitapları yırtasım geliyor. Babam da sürekli bana yakışır bir evlat ol diyor. Düşündüğü tek kendisi. Kimse yıllardır benim ne istediğimi asla sormadı. Hep aileme göre yaşıyorum. 11 saatten az çalışırsam kesinlikle başarısız olurmuşum. Hep o hoca kafasına sokuyor bunları. Sinirimi öfkemi üzüntümü içime atmaktan her yerim ağrıyor. Durduk yere ağlıyorum. Çok mutsuzum. Üstüne bir de aşık olduğum kişi en yakın arkadaşımdan hoşlanıyor. Her gün okulda onları gördükçe sinirlerim daha da bozuluyor. Kimse destek değil bana. Geçen babamla kavga ettim. 5 saat çalıştım diye dünyanın lafını yedim. Bana çok para harcıyormuş, ona yakışır bir evlat olmam gerekiyormuş. Annem ise sürekli bir yıldan az vaktin var diyor. Kendi içimdeki savaşım bir türlü bitmiyor. Ben ne yapacağım? Çalışmak istemiyorum. Sadece günlerce aralıksız bir uyku istiyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Okulu bırakasım geliyor ve her şey çok üstüme gelmeye başladı?