Pedimi dolabıma koyardım ben uyurken dolabımdan alıp alıp bir haftalık regl dönemini bitirdi hanımefendi...(ben büyük paket alıyorum) Yüzüne söyleyemedim tabii hırsız diye ben utandım kendi yaptığından...🤯😤 Aldım yatağımın altına koydum. Hadi şimdi de çal çalabilirsen dedim içimden... Sabah oldu dolabımı kurcaladı bulamadı.. uyanınca pedin var mı dedi. Var bir dk dedim kalktım bazanın altından çıkarıp verdim. Yuhh buraya mı sakladın dedi... Sakladın derken? Hırsızdan mal mı saklıyorum canım istediğim yere koyarım mal benim değil mi dedim... Sustu. Ay nasıl sinirliyim arkadaşlar ya aklıma geldikçe çıldırıyorum... Arkadaşlar daha bu yaptıklarının birisi... Hepsini sorucam size... Yorum yapın dedikodusunu yapalım şunun.. Gerçekten ihtiyacım var çok doluyum...
Yurtlar açılıyor... Kabusum başlıyor... Oda arkadaşımın yaptıkları normal mi (Part 1)?
Güncellemeler
+1 yıl
Nolur cevap verin ya sinirlerim bozuldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bizimki gecenin dördünde odanın ışığını açıyor , odada iç çamaşırı ile dolaşıyor , kapı açıkkken tuvaleti kullanıyor falan 😰
Ya ne çeşit insanlar var benimki ile seninkini evlendirelim birbirine ceza olsunlar aşağılıkklar
Ben boğmazsam uykusunda olur 😅
Ben bizim kokarcaya napsam bilmiyorum.. Odayı ter kokusu ile donatıyor nefes alamıyoruz var ya.. Odayı terk ediyorum yaa
Diğer dangalak ise spordan gelip duş almadan yatıyor ve odayı çöp eve çeviriyor 😰
Ayy inanmıyorum terli terli uyuyor mu yani pis leş oorrrrrul orruuul bacım cocuu. Bizimki de aynı odada çöp biriktiriyor atmıyor... Ruhum daralıyor ben atıyorum beeenn onun kısmını ben temizliyorum çünkü dayanamıyorum artık bıraksam yıl sonuna kadar dokunmaz aşağılık pııccc.. Ağzımı bozdu pislik ya
Olur bunlar özel yurt ise idareye bildir değişim olur
Nasıl olur bunlar ya nasıl normal... Kyk yurdu
Yurt yönetimine bildir
Hiç bunlara gerek yok direk dicektin benim malımı benden habersiz alma izinsiz alma.
Oda içinde huzursuzluk istemiyorum ya ama bu kız zorla yaptıracak bana
İyi niyetli olunca böyle oluyor sen huzursuzluk istemezsin ama durumlar oraya gelir ve istemediğin olur.
Yaptığı hareket nasıl aşağılıkca dimi
Doğru bir davranış değil açıkça konuşman lazım acaba aranız çok samimi diye mi böyle yapıyor?
Nasıl birisi peki her önüne gelene verir mi bu kız ciddi soruyorum bu kişilerin ruh sağlığıni tespit etmek için?
Şöyle söyleyim erkeklerle flörtöz şekilde konuşuyor erkekler bunla bi konuşuyor ertesi gün teklif ediyorlar kafayı yiyorum ya erkeklerin canım ayrı çıldırıyorum gerçekten yaa... O pis kokusunu dalin sprey ile kapatmaya çalışıyor.. Her gün bir sprey bitiriyordur.. O çıktıktan sonra kapıyı pencereyi açıyorum en az 1 saat koku gitmiyor... Erkekler bunda ne buluyor neee? Ayrıca güzellik konusunda benim elime su dökemez
Aynen o senin b. kunu yesin mk salagina bak sen ya cildirdim burada yelloza
Bu nasıl soru la
bazı insanlar beleşcidir naparsanız yapın asla değişmez
Dolabının anahtarı yok mu? Eşyalarını koyduğun yerleri kiltlemeyi dene
Ayy dur ona geleyim hemen... Dolabımı kitliyorum bana dediği kelime şuu "Neden kitledin" ya diyorum sana neeeeeğğ? Benim malım değil mi ya ay kafayı yicem işte bu yaptıklarından sonra kilitlemeye başladım resmen bana düşman oldu kilitliyorum diye
Başta bu kişiyle çok mu samimi oldun o yüzden mi böyle davranıyor acaba?
Ya canım samimi olsan bile insan haber verip alır bak izin almak demedim haber vermek diyorum yaa... İki yüzüne güldüm diye bu yaptığı nedir.. Senin oda arkadaşların nasıl.. Anlat anlat bitmez benimki
Napalım gömelim mi istiyorsun.
Yaptıkları hakkında yorum yapsana içim çok dolu
Yaptığı ganlış bir şey ama bunu onunla konuşmalısın biriktirdiklerin nefrete döner aynı odayı paylaşıyorsan gerek yok.
Kitle sende