Eğitim & Kariyer Amerika doktor olmak zor sanki? DRMarıa Takip Et Bilge Yaş: 54 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Acaba nasil duygu ne dersiniz Güncellemeler+1 yıl Değiştim yüzümü merak ediyorsun gördün mü simdi Güncellemeler+1 yıl Sende yapsana çorap çıkartıp Amerika doktor olmak zor sanki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nehirbncnm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 🤲fikrim yok 1 1 Yorumla DRMarıa +1 yıl 💐canin sağolsun Yorumla
Mirayy_kutlu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Doktor musun? 0 8 Yorumla DRMarıa 1 yıl Evet Yorumla Mirayy_kutlu 1 yıl Kaçıncı yılın doktorlukta? Yorumla Mirayy_kutlu 1 yıl Bir de hangi şehirde doktorluk yapıyorsun acaba? Yorumla DRMarıa 1 yıl 2 senem İzmir neden Yorumla Mirayy_kutlu 1 yıl Öylesine soruyorum. Instagram hesabın varsa takip atmak istiyorum Yorumla Mirayy_kutlu 1 yıl Bir de ne doktorusun acaba? Yorumla Mirayy_kutlu 1 yıl Instagram ını özelden yazabilirsen takip isteği atcam Yorumla DRMarıa 1 yıl Varda kimse vermiom biraz zaman geçer tanisirsak veririm elbette sen at istek Yorumla
Kızlar Ne Diyor
🤲fikrim yok
💐canin sağolsun
Doktor musun?
Evet
Kaçıncı yılın doktorlukta?
Bir de hangi şehirde doktorluk yapıyorsun acaba?
2 senem İzmir neden
Öylesine soruyorum. Instagram hesabın varsa takip atmak istiyorum
Bir de ne doktorusun acaba?
Instagram ını özelden yazabilirsen takip isteği atcam
Varda kimse vermiom biraz zaman geçer tanisirsak veririm elbette sen at istek
Zor evet
Olur bence