Ben lise meznym ortaöğretm kpss yr gircem 6 kasmda çalşmaya yeni başladm ve 70 almam gerek gardiyanlk içn 70 almak zor mu sizce? Neler yapmalym 70 almak içn
Yani sen çok geç kalmışsın yani o kadar zaman çalışıp da zor çok zor alttan bir temelin var mı bilmiyorum ama o kadar az ol çalışmayla sanmıyorum üzgünüm millet bir sene 6 ay çalışıyor da zor oluyor onu
Her gün düzenli olarak çalışmalısın şu anki geçirdiğin her günün her zamanın senin için zarar haberin olsun kendine bir her gün çalışma programı belirlemelisin her yapacağın şeye saat kurmalısın ve buna uymalısın belki o zaman küçük de olsa bir şansın olabilir
Onu zaten bilemediği yapıyorlar genellikle yakın tarihe dolaylı özel şeyler soruyorlar da üzgünüm Yok önerebileceğim üzgünüm Yok önerebileceğim bir şey
valla goygoyuna yaziosan beni ugrastirma. senin icin cok onemliyse 70 almak. ben doktor adamim. sana aldiririm. takip et ozelde yaz. numarabi yaz ya da telegramdan anonim hesapla ara bi sekilde sesli konusmamiz lazim. daha da onemlisi karsiligim ne olacak
Ben lise meznym ortaöğretm kpss yr gircem 6 kasmda çalşmaya yeni başladm ve 70 almam gerek gardiyanlk içn 70 almak zor mu sizce? Neler yapmalym 70 almak içn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Nasill bı eğitim koçluğu
Ortaöğretm kpss ye gircem de 2 ay var 70 puan almam gerek nasl olck zor mu
Geçmiş olsun
Neden
Full çalışman gerek
Okdr çok zor mu ya peki daha çok hangi derslere konulara yoğunlk vermelym sizce
Arkadaşlık atarmisin
Attm
Ne gibi biraz açıklar mısın
Yani sen çok geç kalmışsın yani o kadar zaman çalışıp da zor çok zor alttan bir temelin var mı bilmiyorum ama o kadar az ol çalışmayla sanmıyorum üzgünüm millet bir sene 6 ay çalışıyor da zor oluyor onu
Temelim orta çok kötü saylmaz da ne bileym ha
Her gün düzenli olarak çalışmalısın şu anki geçirdiğin her günün her zamanın senin için zarar haberin olsun kendine bir her gün çalışma programı belirlemelisin her yapacağın şeye saat kurmalısın ve buna uymalısın belki o zaman küçük de olsa bir şansın olabilir
Sabah 3 saat akşam da 3 saat çalışiyorm fakat genel kültre nasl çalşcm bilmiyorm önereblceğnz bi sayfa veya youtube kanalö var mö
Onu zaten bilemediği yapıyorlar genellikle yakın tarihe dolaylı özel şeyler soruyorlar da üzgünüm Yok önerebileceğim üzgünüm Yok önerebileceğim bir şey
Neden olmasinki
Ortaöğretm kpss ye gircem de 2 ay var 70 puan almam gerek nasl olck zor mu
İstersen olur
İstiyorm da ilk defa girceğm içn daha çok hangi konulara yoğnlk verceğmi bilmiyorm
Burdami bu sekildemi... sory
Özele gelsene istek atıyorm
Eğitim koclugunu ne demek
Bildgn koçluk
Ooo tamam olur veririz
Ben lise meznym ortaöğretm kpss yr gircem 6 kasmda çalşmaya yeni başladm ve 70 almam gerek gardiyanlk içn 70 almak zor mu sizce?
Yok ben hiç çalışmadan 65 aldım sen biraz zorla 70 alırsın
Çalışıyorm ama hangi konulara daha çok yoğunlaşmalym 2 ay kıstlı bir süre ya
İşte yapabildigin kadar mat ve türkce bide son bi iki yıldaki ülkede ve dünyada olan gündemleri takip et genel kültürden halledersin
Ben genel kültrmü geliştrmek istiyorm da önereblceğnz youtube kanalı gibi bşy var mı
Yok maalesef
oss de ilk 5000 e girmistim ben yardim edebilirim
Ozmn soraym
sor canim
Ben lise meznym ortaöğretm kpss yr gircem 6 kasmda çalşmaya yeni başladm ve 70 almam gerek gardiyanlk içn 70 almak zor mu sizce?
yalniz yazarak olmaz bi hesap ac instadan beni ordan ara sesli konusalim
ben sana 70 aldirrim
ama karsiliginda ne vercen
İnstagram indiremiyorm yeterli alanm yok googleden de uğraştrcı oluyo burdan konuşalm
valla goygoyuna yaziosan beni ugrastirma. senin icin cok onemliyse 70 almak. ben doktor adamim. sana aldiririm. takip et ozelde yaz. numarabi yaz ya da telegramdan anonim hesapla ara bi sekilde sesli konusmamiz lazim. daha da onemlisi karsiligim ne olacak
Neyse istemiyorm bşy sağol
kazandin diyelim. bir maasini alirim.
sen bilirsin. oss de ilk 5000 derece yapmis adam buralarda bulamazsin
evet buyrun
anlamam
Ben varım yardim ederim
Hic degill maddi durumun nasıl senin
Orta
Nasl çalşmalym 2 ay kalmş yeni başladm saylr nelere ağrkk vermem gerek
Kesinlikle gardiyanlık icin çalışma pişman olursun
Niyeki
Piskolojin dibe vurur bna inan en son gardiyanlık senin icin
Neden psikoljm dibe vursun ya seviyotm ilgm var bide işsz kalmak daha mı iyi
Tabikii işsiz kalmak iyi degilde ben bizzat gördüm piskoloji alt-üst eder karar senin gene
Yaparız
Var kanka