Selam millet 👋
Ben Çukurova üniversitesi ekonometri mezunuyum. Universiteyi bitirmek icin o kadar cok çalıştım ki anlatamam!
3 senedir boştayım 1 tane adam akıllı iş bulamadım. Neyse işte sonra sosyal medyada influencerlık ile tanıştım. şu an 19k takipçim var.

Abartmıyorum gelirim en son çalıştığım işten kazandığım meblanin 3 katından fazla şu an! Henüz ayın 1 inde başlamama karşın gayet iyi kazanç sağladım.
Bilsem böyle bisey olduğunu üniversite okuyupta hiç böyle bir ızdırap çekmezdim 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ulan var ya eknoloji size güzel bizim millet de mal zaten size para kazandırıyor takipçi olarak influencer youtuber parayı götüren götürüne rahata alışın tabi vergisiz hayat dimi kolay para?
Youtuberlar %50 ye yakın vergi veriyor.
Bosaninca 3 yıldan fazla influecer'dim işimin 10 katı kazandığım oldu reklam ve tanitimlardan. Tekrar evlenince bıraktım. İnsan sorguluyor bunu oku dünya masraf yap az kazan 🍀
Tiktoktan ve YouTube den nasıl para kazanabilirim ne yapsam çok kazancım olur
@ARTİSTKRAL ben ınstagramda kozmetik ve giyim üzerine tanıtım yaptım tiktok'ta bilmiyorum. Firmalar avrupadaydi almanyadaydim o zaman ben. şimdi turkiyedeyim
Bende kazanmak istiyorum ama yotubeden ve tiktokdan nasıl para kazanabilirim ne yaparak yani
Benim sayfamın reklamını ne kadara yaparsın😇
acaba of. mi?
Doğru
Galiba
Boşuna evet.