Düşünmekten kafayı yiyeceğim yardım edin?

100/100 ingilizce olan bir üniversitede okuyorum ama hazırlık okudum ve çok zor olduğu için geçemedim. Ve bazı problemlerim vardı akrabalarımla yaşlı beraber yaşıyordum hem bu duruma hem de üniversiteye alışmaya çalışıyordum hiç sevmediğim bir şehir olduğu için ve tüm akrabalarım orada olduğu için bu şehirde yaşamayı kabullenemedim hala da öyle ama böşümümün mimarlık olması ve yüzde yüz ing olan bir üniversitede okumak sanki beni daha ön plana atar diye düşündüm hazırlığı geçemediğim için içim içimi yiyor bu sene yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum fakat iş olanağı düşük olan bir bölümü yatay geçiş yapıp türkçede okumak istemiyorım ama bir yandan da akrabalarımla yaşamak baskı içinde olmak laf söz olur kaygısı ve emanet küçük çocuk gibi yaşamak beni öldürüyor her gece düşünmekten ağlamaktan çok yoruldum ruhsal olarak 9 aydır çöküntüdeyim ve üstüne üstlük her şey git gide saha kötüye gidiyor bu batık psikolojiyle hiç bir şey yapamıyorum ağlamaktan sürekli kriz geçiriyorum tek iateğim başarılı iş sahibi bir birey olmak ve güçlü olmak ama şu an en zayıf ve mutsuz insanım asla istesemde mutlu olamıyorm

Düşünmekten kafayı yiyeceğim yardım edin?