1. sorum/
Üniversiteye yerleşemedim açıköğretim yazmama rağmen. Ek tercih yapıcam açıköğretime kayıt yaptırmayanların yerine ek tercihte yerleşebiliyor muyuz?
2. sorum/
Sizce bu zamanda üniversite okumak mantıklı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1. sorum/
Üniversiteye yerleşemedim açıköğretim yazmama rağmen. Ek tercih yapıcam açıköğretime kayıt yaptırmayanların yerine ek tercihte yerleşebiliyor muyuz?
2. sorum/
Sizce bu zamanda üniversite okumak mantıklı mı?
Ya bunu sanırım çok az kişi biliyor sadece açıköğretim mi yazdın, sen sıralamana yakın örgün herhangi bir bölüm yazıp yerlestirilseydin sadece elektronik kayıt yaptır gitmene bile gerek kalmaz, açıköğretim de 2. Üniversite sınavsız şartsız istedigimiz bölüm varsa okuma hakkımız var yalnızca normal üniversite de kaydımız olması gerekiyor, ek tercihler de puana göre yapılıyor puanına en yakın yerleri tercih et açıköğretimde kontenjan dolmuştur hiç yazma bile
Şansımı deneyeceğim ya:(
Cevap
2Cevap
Bende yerlesemedim ya çok haksızca bir sistem o kadar çalış çok istedigin puan gelmesin sonrada yerleşme bende çocuk gelişim açık öğretim istiyorum yazdım çıkmadı yığınlamadan dolayı
Gerçekten iğrenç bir sistem
Bir daha girecek misin peki 🥺
Ek tercih ile yerleşmen gerekir, sağlık falan var, ba*na diyorlar şimdiden çalışan bir kadın bul, üniversite önemli tabi kendini gerçekleştirmiş bir birey olmalı kişi. Ben yeni kazandım, senin puanın kaçtı. Tyt, ayt girdin mi.
Puanım 260tı evet ikisine de girdim ben çocuk gelişimi istiyorum ya napcam bilmiyorum
Ben pes etmedim oldu. Çok istiyordum. Kazanmayı. Kendi bölümümü de kazandım.
Bu 2. mezunluğum olucak ve gerçekten çok yoruldum
Kız neden örgün olmadı, herkezde var bu sorun. 260 güzel bir puan. Açıktan iki yıllık okursan tüm işi sana yaptırırlar yükseltmen gerekecek. Ben de yükselteceğim 2 yıllık kazandım.
O puanla nasıl açıkta kaldım inan hiç bilmiyorum çok saçma. Açıktan okuyup hem çalışıp hem de okumak istiyorum ya
Belki sonra üniversite değişirim aynı ile geçmek için. Belli de olmaz belki aynı yerde kalmak için sebeplerim olur. Heyecan çok. Sanki ilk defa bir okula başlıyorum gibi.
Hayırlısı olsun senin için:)
2 yıl normal ben 6 yıl sonra kazandım.
Teşekkür ederim, çok sağol. Sen de düzenli çalış yaparsın matematiği boşalma. Ben boşladım yaptım ama birkaç tane. Olmadı, ama kazandım. Barajı geçtim diye de çok sevindim. En azından bir umut okuyacağım.
yerleşir puana göre
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?