Eğitim & Kariyer Yurt dışında çalışan bir kişinin maaşı devlette biliyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Babam yurt dışında çalışıyor maaşı düzenli olarak geliyor. E devletinden baktım bir bilgi göremedim. Nereye bakmam lazım? Güncellemeler+1 yıl Güncel Yurt dışında çalışan bir kişinin maaşı devlette biliyor mu? Cevapla Maaş Soruları Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sanmam çünkü sgk sini kendi yatırmalı. Devlete bildirmemis 1 2 Yorumla Soran +1 yıl orada sigortası yatiyormus ama tabi buradaki sgk pasif gözüküyor. Yani gözükmüyor maaşı buna göre. Yorumla Copernicus +1 yıl E tamam orada calisiyo burada değil. burada niye görünsün ki Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sanmam çünkü sgk sini kendi yatırmalı. Devlete bildirmemis
orada sigortası yatiyormus ama tabi buradaki sgk pasif gözüküyor. Yani gözükmüyor maaşı buna göre.
E tamam orada calisiyo burada değil. burada niye görünsün ki
Gözükmez oradan poncik
Bilmez