Eğitim & Kariyer Tıp ta özel üniversiteler de ilk yıl devam zorunluluğu var mı? Crodick Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şu an çalışıyorum aynı zaman da tıp kazandım en azından ilk yıl devamsızlık konusunda sorun olur mu Güncellemeler+1 yıl Evet Tıp ta özel üniversiteler de ilk yıl devam zorunluluğu var mı? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Devam zorunluluğu var 0 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet devam zorunluluğu var. 1 3 Yorumla Crodick +1 yıl İyi olmadı bu Yorumla Acılıkoala +1 yıl Devamsızlık olunca kurul sonu sınavına (komite) almıyorlar. Yorumla Crodick +1 yıl Allah bilgisi gibi yapsın o zaman Yorumla
kovaburcuzekasi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Devamsızlık tabi ki sorun olur. Kayit olup kaydını dondurabilirsin. O zaman sadece yil olarak uzar, puandan egitimden vs etkilemez 0 1 Yorumla Crodick +1 yıl Saol Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 6b cevap paylaştı. Her üniversitede var neredeyse devam zorunluluğu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Devam zorunluluğu var
Evet devam zorunluluğu var.
İyi olmadı bu
Devamsızlık olunca kurul sonu sınavına (komite) almıyorlar.
Allah bilgisi gibi yapsın o zaman
Devamsızlık tabi ki sorun olur. Kayit olup kaydını dondurabilirsin. O zaman sadece yil olarak uzar, puandan egitimden vs etkilemez
Saol
Her üniversitede var neredeyse devam zorunluluğu