İngiltere genelindeki okullar, öğretmen maaşlarını ve artan enerji maliyetlerini ödemekte zorlandıkları için üç günlük bir haftaya geçebilir.
OLUR
OLMAZ
DENENEBİLİR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İngiltere genelindeki okullar, öğretmen maaşlarını ve artan enerji maliyetlerini ödemekte zorlandıkları için üç günlük bir haftaya geçebilir.
Bizim ülkede dersler çok yoğun olmasına rağmen müfredatı yetiştiremeyip bir şeyler öğretilemiyor insanlara eğer 3 güne düşerse artık hiçbir şey bilmeden okul bitiren sayısı da onlarca kat katlamaya başlar.
Mevcut eğitim müfredatları güncellenip gerçekten işe yarar konularla sadeleştirilse ve uygulama ağırlıklı bir eğitim verilse yeterli olacaktır.
Ülkede 12 ders 10 saat eğitim hepsinden günü gününe sınava tabi tutulup 10 ders içinde bambaşka konular ile beynimizi zorlayan öğrenemediğimiz durumunda, bırakmak bağırarak tehdit eden bir sistemin içinde hiçbir yararını görmedim.
Ama ingiltereden neler neler çıktığını görüyoruz. Ve kıskanıyoruz evet (: Ama Adı üstünde demokratik ülke densede halkında isyanına çare yok.
Yıllardır aynı sistem, Olursa 1000 2000 tane daha fazladan okul yaptırırlar :D
Turkiye'de olmaz ki neden mi çünkü insanlara em zoru yaptırırlar ve verim almak bir yana insanlar körelmiş vaziyette okuldan çıkar aynısı is için de geçerli millet 12 saat calisir ne bir sosyal hayat ne bir refah ve huzur kalır sadece çalışırsın ve yaslanip ölür gidersin Avrupa bizden 100 yıl ilerde awk
Olabilir bu küresel bir sorun savaş halinde ekonomiler bozulur bence olabilir zaten enerji pahalı bir şey belki kaloriferler yanmayacak bu sene bilemeyiz her an her şey olabilir.
Cevap
11Cevap
Sanmıyorum
Eğitim sistemi kaliteli ise olabilir.
Türkiye'de 12 yılın bile yetersizliğini düşününce 3 gün bile fazla bize 😬
Olmaz millet işe gidiyor ilkokul-ortaokul çocuklarını kime bırakacak hem okul personelleri ve öğretmen maaşları düşer bizim ülkemizde uygulanırsa.
Çalışanlarında iş saati düşer ve öğrenciler için sosyal ortamlar oluşturulursa olur ama bu da iş verenlerin işine gelmez.
Avrupa mühendis yetiştiriyor, türkiye işçi yetiştiriyor.
Gençi işçi adayları iyi eğitim almamalı, çok çalışmaya alıştırılmalı
ilkogretim haric artik binalarin icinde egitimin olmasi bana sacma geliyor.. uygulamali pozitif bilimler haric..
Ülkenin IQ ortalamasına bakılırsa bunu da yöneticileri dahil edersek, asla olmaz.
ülkede gelenekçi tayfa "öyle işmi olur" diceğinden asla olmaz
Olmaz İngiltere’de de olmaz haftada üç gün okul olmaz çok az
olmaz..
çünkü onların eğitimini biz 7 günde veremeyiz..
Haftada 3 gün olsa güzel olur ama olmaz. 8 yılda Türkçeyi öğrenemiyorlar aynı şeyleri her yıl tekrar edip duruyoruz.
Türkiye'ye dünyaları verseler yinede olmaz bir şey oldugunda zar zor tatil yapıyorlar 1 günü
dünyayı zombiler sarar ama yine de okullar 3 gün olmaz
Hayatta olmaz. Hatta ben Güney Kore’deki gibi haftada 7 gün yaparlar diye korkuyorum. 3 gün yapmaları imkansız bence.
4 gün iyi de 3 az bence
Şu anda buradan gördüm ve hiç zannetmiyorum :)
kaynak?
İngiltere haber ajansı
Zahmet etmeseler bari 3 gün için?
Eğitim seviyemize bak gtü zor tpluylar zor
Hayir olmasin bence
Deneyebilir
Olmaz
Sanmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?