Aklıma takılan sorular var, sormam gerek gibi hissediyorum :)) umarım vardır birileri 🧚🏻♀
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Lan ne arasın ogretmen hepimiz hapçı otçu tayfasıyız
Var var olmaz mı
Yok ablacım yok onlar peri masallarında oluyo tinerciyiz hepimiz
Geçen gün gördüm vardı kesin
Haklısın
Okuyorum henuz yardimci olacagim biseyse bakarim
Kaçıncı sınıfsınız? Sormam gereken çok şey var ve hangi üniversitede okuyorsunuz acaba 🙏🏼😻
3e gectim bölümle ilgili sorular galiba
Evet bölümle ilgili elbette. O yüzden sordum zaten hangi ünidesiniz diye 🤔 dersler çok zor mu? Öğretmen olmak için okuyacağım formasyon almada zorluk olur mu? Siz akademisyen mi olmayı düşünüyorsunuz öğretmen mi?
Valla okuma aliskanligin yoksa cok zorlanirsin çünkü ilk sene yazili sozlu anlatim dersleri oluyo mesela bu hafta şunu okuyalim diyolar kitabı okuyosunuz tartisiyosunuz sınıfta cikip biseyler anlatiyosunuz topluma hakim olmayi konusmayi gelistirmek icin hadi şu konu hakkinda yazin diyo yazımı güçlendirmek ve imla hatalarını en aza indirmek icin surekli yaziyosun hoca okuyo sana yorum yapiyo falan 😂 bunun dışında eski turk edebiyati dersleri cok zor sadece şiirin üzerinden kusurlu kafiye buluyosun falan birde osmanlica dersleri falan oluyor
Bide cok ezber ve tekrar gerektiren bi bölüm tabiki tamamen sözel olunca hafiza istiyo biraz
Doğrudur, haklısınız ya... Ataması iyi diye ilahiyat yazmayı düşündüm bir ara fakat arapça ve kuran falan bilmediğim için vazgeçtim. Üstelik başım falan da açık özgürlüğüme düşkünüm falan diye 🥲 peki siz öğretmen olmak mı istiyorsunuz? Ve çok iyi bir üniversitede olmayıp atanan insanlar da var mıdır acaba ya 😕 bana bozok ünisi geldi de
Bende ogretmen olmak istiyorum formasyon sorun olmaz alirsin valla bi sene oturup kpss kasicaz yapacak bisey yok 😂
Off ağızınızdan bal damlıyor ya 🙈😅 yengem 5-6 yılda atanabilmiş vallahi 3-4 sene bile olsa razıyım beklemeye...🥲 şırnak, hakkari artık neresi olursa gitmeye razıyım ya 🥵😅
Bu arada sanırım üninizin ismini söylemek istemiyorsunuz fakat gazi gibi çok bilindik bir üni mi onu merak ettim 😕
Hayir kucuk bi sehirde benimkide bilindik biyer değil ama hocaların kalitesi uniden daha önemli bence gittiginde anlayacaksin
Evet aynen öyle ben de 400bin nüfuslu yere gideceğim hiç profesör yok görünüyor yokatlas da ama bakalım inşallah hayırlısı olur
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim sorabilirsin
Vardır elbet