@yenidengeldim biri hocam iste muzik ogretmenimiz birbimize girecektik burnu havada biriydi bizim arkadaşla alay gibisinden bir şey soylemisti banada dokundu bende bi an dedim sen kimsin vs gibisinden kimse olmasaydı sınıfta birbirimize coktan girmistik karsimdakide eski sporcu bende fiziksel olarak ayniydi gibiydi uzun boylu ama kalıplı
kolay yol yok yapman gereken hergün düzenli olarak çalışmak hatta elinden düşürmemek tv izlerken otururken yatarken elinde olsun hep böylece 6-7 ayda az çok bişeyler çalabilirsin bi kaç yılda da baya bi repertuarın olur
teşekkür ederim hocam öncelikle annemin istediği bir parça var (yazuktur günahtur) parçası onu calabilsem yeter cok seviyor o parçayı onu benden dinlese cok mutlu olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet severdim.
Bana bir şeyler katan herr öğretmeni severim
size ne gibi şeyler kattı müzik öğretmeniyim bana tecrübe olması açısından soruyorum
Fazla bir şey katmadi genel olarak söyledim hocam
teşekkür ederim
Evet, sigara içmesi dışında çok iyi bir insan ve çok güzel birisiydi. Sigara içmesine üzülüyordum ilkokuldayken 😄
aşıkmıydın kadına :))
müzik ogretmenleri her zmaan gonullere taht kurmuştur ama bir ogretmenim hariç
neden ne gibi eksisi vardı
@yenidengeldim biri hocam iste muzik ogretmenimiz birbimize girecektik burnu havada biriydi bizim arkadaşla alay gibisinden bir şey soylemisti banada dokundu bende bi an dedim sen kimsin vs gibisinden kimse olmasaydı sınıfta birbirimize coktan girmistik karsimdakide eski sporcu bende fiziksel olarak ayniydi gibiydi uzun boylu ama kalıplı
evet alaycı davranması hiç hoş değil umarım kendini düzeltmiştir hatasınu anlamıştır
inşallah hocam dayanamıyorum da baskalarina laf atip kucumsemeleri hemen patliyorum başıma hic gelmedi ama dayanamiyorum
anlıyorum dostum çok haklısın doğru olanda bu zaten
içinde dert olacağına fikirlerini söylemen en güzeli
bu arada ben troll birisiyim buralarda burası neresi böyle gaylar vs yazıyor
yapacak bişey yok:))
hocam gitar hastasayim en kolay yoldan nasıl öğrenebilirim
kolay yol yok yapman gereken hergün düzenli olarak çalışmak hatta elinden düşürmemek tv izlerken otururken yatarken elinde olsun hep böylece 6-7 ayda az çok bişeyler çalabilirsin
bi kaç yılda da baya bi repertuarın olur
teşekkür ederim hocam öncelikle annemin istediği bir parça var (yazuktur günahtur) parçası onu calabilsem yeter cok seviyor o parçayı onu benden dinlese cok mutlu olur
çok güzel
onu çalarsın ve birsürü parçada eklersin
çaldıkça çalasın gelecek
gitar çalışmak zevklidir
Kim olduğunu bile hatırlamıyorum
ben bütün öğretmenlerimi baştan sona hatırlıyorum :))
Nefret ederdim Allah belasını versin ciddiyim.
notrdum
olumlu ya da olumsuz eleştirir misiniz dersi
cok gereksiz bi ders bana tek katkisi ezberlettirdikleri istiklal marsiydi kdkdkfj
hocanız güzel işleyememiş ya da sen alakasız kalmışsın
müzik dersi ezgisel ve ritimsel algıyı geliştirir
genel kültürü geliştirir bağ kurmayı öğretir
Sevmezdim
sebebi neydi
Sırf bi siyasi konuşmasından dolayı gıcık olmuştum öyle devam etti
hmm siyasi bir şey konuşmamaya çok dikkat ediyorum konuşmuyorum da asla
Çok severdim, aşıktım hatta ona. 😅