Tercih sonuçları açıklanır açıklanmaz koşarak biosuna yazmaya giden var mı? Bana komik geliyor daha kayıt başlamadı 😂
Arkadaşım hemen biosuna yazmış. Aynı bölümü kazanan kızları da bulup eklemiş. Nerden bulduysa şaşkınım 😂
Ben yazmak için açılmasını bekliyorum. İnsanlarla da okulda tanışırız acele ne 😂
Arkadaşım hemen biosuna yazmış. Aynı bölümü kazanan kızları da bulup eklemiş. Nerden bulduysa şaşkınım 😂
Ben yazmak için açılmasını bekliyorum. İnsanlarla da okulda tanışırız acele ne 😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok dediğin gibi daha kayıt olmadık açılınca belki 😂
Bio'ya Üni yazmayı; ego ve statü göstermek amaçlı görüyorum.
Üniversite kazanınca tapacaklar sanıyorlar. Ülkenin yarısı üniversite mezunu. Eskisi gibi bir numarası kalmadı üniversite okumanın
Sorma hemen yazan ergenler var , onlar için büyük başarı sanki bir boka yarıyor 😂
dun bi kac kisiye denk geldim cidden yazmislar bu ne hizzzz
Aşırı saçma buluyorum ben bioya üniversite yazmayı o yüzden yazmayı tercih etmiyorum.
Ne fark eder ki ne zaman yazdığı?
İnsanlarla okulda tanışmayı beklerseniz ilk gün sap gibi kalırsınız haberiniz olsun herkes hemen wp grubu kurup kaynaşıyor.
Çok saçma nerden birbirlerini buluyolar ki bi teknolojiyi anlamayan biziz heralde😂
Okulların ınstagram sayfalarından buluyorlar genelde, üniversitemize hoş geldiniz temalı bir paylaşım oluyor onun altına yeni kazananlar yazıyor.
Öyle bir paylaşımda bulunan olmamış valla. Oho onla kim uğraşır okulda saplama gibi oturmazsan yanlız kalınmaz strese gerek yok 😂
Bizim okul paylaşmış hatta her bölüm için ayrı ayrı grup kurmuşlar, üst dönemlerin temsilcileri yeni öğrencileri ekleyip bilgilendiriyor. Güzel heyecanlar bunlar, bugün Instagramda gördüm hoşuma gitti :)
Tuhaflar ben okurken bile yazmadım..
Heyecanlı olabilir normal. Sen de yaz, sen de ekle
Dur bismillah Bi şoku atalım ustumuzden
Sen yazdın mı😂
Hayır ortalık karışık şu an zaten şu olaylar düzelsin bakarız 😂
Nereyi kazandın da 😂
Koca-eli kazandım kanka 😂
Ayrı mı birleşik mi😂😂😂😂😂