2 yıllık sivil havacılığa gitmek mi 3. Kez mezuna kalmak mı?

arkadaşlar 19 yaşındayım ve bu yıl 2. Kez yksye girdim fakat yine istediğim sonucu elde edemedim maalesef ki başta çalışmadığım için normal karşılasam da bu durumu Tercihlerin açıklanmasıyla birlikte yazdığımız hiçbir 4 yıllık bölüm gelmeyerek 18. Tercihim yani son olan tercihime yerleştim fakat hiç mutlu değilim çünkü bunu isteyerek yazmamıştım açıkta kalmamak için yazmıştım yaşadığım şehirdeki özel üniversitenin 2 yıllık sivil havacılık bölümünü %50 bursla kazandım ve 19 bin TL gibi bi ücreti var fakat ailem fazlasıyla muhafazakar ve baskıcı olduğundan dolayı bu bölümü hiç istememişlerdi hostesler hakkındaki yanlış düşünceden dolayı herneyse babam göndermem demişti ama bende yazmak zorunda olduğum için sona yazdım iyi ki yazmışım yoksa yerleşemiyormuşum şu an en azından gidebileceğim bi üniversite var 2 yıllık da olsa… Fakat çoğu kişi mezuna bırakmam gerektiğini söylüyor açıkçası ben hiç bırakmak istemiyorum çünkü ben üniversite ye başlayana kadar yaşıtlarım 3. Sınıfı bitirecek aile akraba baskısını hiç söylemiyorum bile bi de ben oldum olası ders çalışmayı sevmeyen biriyim başarabilir miyim bilmiyorum aklım hep gezip tozmakta ailem kısıtladığı için onun haricinde sayısal çıkışlıyım fakat matematiğim yok fizik de öyle ea ya geçsem istediğim hiçbir bölüm yok ve hiçbirinde iş de yok açıkçası malum durumdan dolayı sivil e gitsem İngilizce şart ve bir sürü koşulu var boy kilo göz gibi testlerden geçemezsen alınmıyorsun ve işi garanti değil KPSS alımı yok Türk hava yolları da herkesi almıyor Pegasus gibi özel şirketlerin de maaşı çok düşük diye duydum asgarinin altında veriyorlarmış sanırım yani bitirir bitirmez işe giremem aileme daha fazla yük olmak istemiyorum fakat başka bi yolu yok DGS ye gireyim desem o da döküntülü sunan çok zormuş ve çok az kişiyi alıyorlarmış geçiş yapılabilen bölümlerden de Havacılık yönetimi var tek onun da maaşı ve yine iş alımı çok düşük en azından hosteslikte bi tık daha iyi şartlar napıcağımı bilemedim arkadaşlar yaşım geçiyor sevgilim üniversiteli oldu ben napıcağımı bilemiyorum bu durumda onla da ayrılmaktan korkuyorum lütfen bi akıl verin Allah aşkına geleceğim için çok önemli şimdiden okuyan yazan herkese teşekkürler…

Güncellemeler
+1 yıl
Mezuna kalayım desem dershaneye gitmezsem evde o çalışamam YouTube’dan o disiplini sağlayamam kesin uyurum öğlene kadar temelim de yok en baştan başlamak zorundayım yetişir mi bilmiyorum bir sürü kitabım var aslında hepsi de boş ama kendime güvenmiyorum çalışma temposu açısından dershaneye gitsem bile iradem pek olmadığı için gezip tozar mıyım diye korkuyorum sevgilim de kendi üniversitesindeki dersleri biter bitmez yanıma geleceğini birlikte kütüphanede çalışabileceğimizi söylüyor her gün?
2 yıllık sivil havacılığa gitmek mi 3. Kez mezuna kalmak mı?