Ayrıntılı şekilde anlatabilecek birisi var mı?
Ve deneyip uygulayan oldu mu
Ve deneyip uygulayan oldu mu
Ne düşünüp, ne konuştuğumuz, beynimize emir vermektir ve beynimiz, hayatımızı düşünüp konuştuğumuz gibi yönlendiriyor. Şöyle de düşünebiliriz. Bir seyi isteyip kendimizi pozitif enerjiyle motive ettiğimizden beynimiz de ona odaklanıyor ve isteklerimiz gerçekleşiyor. İnsanlar genelde duygularına önem verir. Bu sebepten duygularına göre düşünceler üretir veya mevcut düşüncelerini çarpıtırlar. Sonunda da bu duyguların yarattığı düşünceler kehanet gibi gerçekleşir. Mesela sabah mutsuz uyandıysan günüm kötü geçecek diye düşünmeye başlarsın ve muhtemelen kötü geçer. Aslında o düşüncen temelde mutlu uyanmaman yüzünden, kısa bir duygu sürecinin sonucu ile oluşmuştur. Halbuki duygular, doğru düşünceler ile pozitif hâle dönüştürülebilir. Neyi nasıl düşünüyorsan ve yaşıyorsan onu çekiyorsun. Kendisi hakkında genellemeler yapmayan, karamsar olmayan, yapıcı bakan insan, çekmek istediği şey için uygun fırsatları da görüp yakalıyor.
Bu dediklerine çok katılıyorum. Ben normalde genelinde pozitif bi insanımdır. Biriyle tanıştım konuşma sürecinde bile hep pozitiftim. Yani olursa olur olmazsa vardır bi hayır gibi. Çok rahattım. Sonra aramız açıldı ve nedense tam tersi oldum. Çok imkansız gibi geliyo bana ama tersine hiçte değil. Gözümde çok büyütüyorum ve inansam pozitif düşünmeyi denesem bile yine olumsuz düşünüyorum ve bu düşünceden kurtulamıyorum.
Gönül işlerinde işe yaramıyormuş demekki boş ver kendi yoluna bak.
En hakim olduğum konu
Çekim yasası ile tanıştığımdan beri hayatım değişti diyebilirim. Ben önceden bunu zaten bilmeden uyguluyormusum. Benzer benzeri çeker. Yani bu aslında her şeyden önce senin içini huzur doldurur ve hayatı sevdirir.
Nasıl uyguluyacam dersen aslında bunu herkes uyguluyor zaten sadece hangi frekansta isen onu kendine çekersin. Hayatından negatif düşünceleri negatif insanları çıkar enerjini düşüren herkesi çıkar hayatından hep pozitif insanlar bul gerçi sen pozitif olursan pozitif insanları da hayatına cekersin.
Ya aslında ben pozitif bi insanımdır zaten. Ve bu aralar enerjimi düşüren insanlardan da uzaklaştım. Ve tekrar pozitif olmayı yavaş yavaş deniyorum. Ama içimde bir huzursuzluk var resmen kafayı yemek üzereyim sürekli düşünüyorum. Aslında çokta imkansız değil isteğim hiç değil hatta. Ama gözümde çok büyüttüm. Enerjimi nasıl o kişiden alabilirim?
Şunu da ekleyeyim dini açıdan bakanlara Kur'an'ı Kerim'de de yazıyor Tanri insanları kendi suretinden yaratmadı mi? Yani linç yemicegimi anlasam bişe yazicaktim ama vazgeçtim
Son yazdığımı gördünüz mü acaba
Senin elinde şunu bunu yap diye klasik cevaplar vermicem sana odağını değiştir sadece bu durum genelde yapacak bişeyi olmayanlar için geçerli bise
Cevap
4Cevap
ben yapamıyorum ya.. çekmeye çalışırken ne halin varsa gör moduna giriyorum birden...
Aynen ya valla. Aslında çokta imkansız bir şey de değil ama çok üşeniyorum
birde yasası demiş ya. yasa öyle bir şey değil mal mısın ya
Bilmiyoz hacı ondan sorduk
Coklu evrenler teorisi
Onu kendine cekmekmi ayaklarina cekmek istiyon
Ben anlatabilirim birçok kez çekmeyi başardım
Anlatabilir misin lütfen
evet ama gerçekten inanman gerek
Ben sürekli olumsuz düşünüyorum hemen hevesim kaçıyor. Oysa ki çokta imkansız değil aslında isteğim
Sen denedin mi hiç
Cekim yasasi bence yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?