Arkadaşlar ailem ve Elazığ'da yaşayan akrabalarım benim Fırat Üniversitesi'ne gitmemi istiyorlar. Ben de PDR okumak istiyorum.
Bu üniversite hakkındaki görüşleriniz nedir?
Bu üniversite hakkındaki görüşleriniz nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fıratın kampüs üni hayatı pek yok
İnönü düşünebilirsin kampüs hayatı şehir hayatı olarak
Ya inanın pek bir bilgim yok. Kampüs veya üni hayatı derken ne demek istiyorsunuz?
Sosyal olanaklar eğitim kalitesi falan
İnönü mu İnönü de okudum elaziğda yasiyom firatin kampusu net inonuden iyi
Olsa iyi olurdu kesin
Yani ama ikiside bok gibi zaten sadece firatin kampusu merkezde oldugu icin inonuden iyi malatyaninda kerkez bir tik Elazığdan iyi ama ikiside bok gibi sehir
İnönü üni ile sanayi bölgesi tam tersi şekilde kurulu olduğu için inönü merkeze uzak gibi geliyo fakat trambüsle 20dk merkez
Sanayi bölgesi verimli araziye kurulmuş inönüyü ters yapmalarındaki amaç şehir üniversiteye doğru gelişsin verimli arazi imara açılmasın ama işte şehirlerin batıya doğru büyümesi gerçeği tüm çabayı boşa çıkarmış
Bu üniversiteye büyük doğal alan sağlamış tabi iyi yanından bakmak istersek şehirden uzak (20dk) sivil girişinin az olduğu bu nedenle de dingin bir kampüsü var
Kampüs içi olanakları çok fazla aktif bir öğrenci her güne bir etkinlik sığdırıp merkeze gitmeden bir ay geçirebilir son zamanlarda sanatsal aktiflik çok ön planda hocaların uğraşları bu yönde boşa çıkmamış
Kafeleriyle etkinlikleriyle canlı bir kampüs yani
Fıratın kampüsü yok deme sebebim de inönü daha köklü oturmuş bir üni olanakları fırattan çok daha fazla ve sivil girişi kontrolsüz elini kolunu sallayan girebiliyor inönü kurumsal kimliğini bu konuda korumayı başarmış gelen giden kayıt altında
Öğrenci yeri geliyor marketten bir şeyler alıp çimlerde arkadaşlarıyla oturmak sohbet etmek istiyor fıratta bu imkan çok kısıtlı inönüde bir köşede çizim yapan bir köşede keman akor eden bir köşede iskelet etrafında toplanmış grup diğer köşede geleneksel çocuk oyunları dersini bahçede işleyen öğretmen adaylarını görmek mümkün
Bu dediklerine ancak kahkaha atilir 6 yil inonude okudum senlik bile yapilmiyo kac senedir ne sosyalligi iampus en fazla ksam 4 te ölüyor kafeler sinek avliyor ve inonuye asil herkes hastaneden rahatca girebiliyor ama firata kimse oyle rahat giremez bunu Şu an bile kanitlarim gidelim iki uniye de hangisi aliyo hangisi almiyo inonuye bomba sokup patlattilar hangi kontrolden bahsesiyosun sen sosyal olanakmis ne sosyal olanagi rektir yandasi kulupler oarayi goturuyor bu mu sosyallik
20 dakika dedigi yolda nefes almanin imkansiz oldugu bir yolculuk
@Tanrinindelisi2 O zaman Fırat Üniversitesi'ne gideceğim 😀
Neyin nefreti bu seviyeli konuşmayı öğretmediler mi sana sanırım 1900lerde okudun ne bombası sokup patlattılar
Elazığ gelişmiş bir yer olsa doğan elazığlı denize ulaşmaya çalışan kaplumbağa gibi malatyaya gitmez
2016 da gozumun onunde patladı bakabilirsin neysin sen üniversitenin trolu mu her turlu iddiasina varim inonunun 30 bin belki fazla ogrencisi vardir rastgele roportaj tapalim senin dediklerini soyleyecek 100 kisi ciksin 30 bin kiside 3 aylik maasimi veririm
Nesin sen 16 yaşında mı
Belli ki eğitim öğretim basamaklarının sadece öğretim kısmından yararlanabilmişsin
İstersen etkili iletişim kurslarına başvur işkembeden beylik laflarla haklı çıkma çabasına giriyorsun ve seviyeni düşürdükçe düşürüyorsun
Ben senin mahalleden arkadaşın değilim iki üniversitenin de kampüslerinde yer aldım misafir araştırmacı olarak diş hekimliğinden yukarıya yürüyerek geçemeyeceğini güvenlik kontrolü olduğunu bilmiyorsundur olabilir 2016 mezunuymuşsun her durakta kimlik kontrolü yapıldığını bilmiyorsundur olabilir pembe yol boyunca güvenliklerin devriye gezdiğini hatta geceleri araçlı devriye olduğunu bilmiyorsundur olabilir 2016 dan bu yana kaç yıl geçmiş senden sonra gelmiş bir uygulama olabilir
Bu nedenle 10 sene öncesini bilip burada ergenlikteymiş gibi beylik laflarla ya da nefret dilinle seviye düşürmene gerek yok
Derdini düzgünce anlatabilirsin hatta varsa fikrin benim yorumuma sataşmak için değil bilgi vermek için aşağıya yorum olarak bırakabilirsin
İyi günler
Hayir 2015 girisli 2022 mezunuyum
İyi o zaman saydıklarımı biliyorsundur.
Evet yalan oldugunu biliyorum
Hahaha tamam
Sen mezunmusun
Okuduğunu anlamayan biri daha çık yukarıda verdiğim cevapları bi tekrar oku
Sırf cevap vermek için yazdığın için gözün görmemiş
Tekrar okursan ne olduğumu görürsün
Bu ne agresiflik egoluluk ingiltere prensesimisin
Tekrar yazdıklarımı oku
Ben senin arkadaşın değilim kelimelerini seçerek üslubunu düzelterek yaz