Bir de il değil ilçesi çıktı şansıma : (
Şuhut ilçesi Patoloji bölümü çıktı.
Orayı bilen var mı?
Şuhut ilçesi Patoloji bölümü çıktı.
Orayı bilen var mı?
Hayırlı olsun Afyonda yasıyorum bende merkez iş sebebıyle en azından suhut da okuyacaksın merkeze yakın bir ilçe merkezde cok sey bekleme nerelısın bılmıyorum ama anadolu sehrı sonucta kapalı muhafazakar bır ıl bununla bırlıkte yemeklerı tatlıları cok guzeldır avmlerı guzeldır leman kultur var bar olarak takılabılırsın kalıtelı alkollu restronları var ama ogrencı hayattta gıdemez cok pahalıdır vb seyler kafana takılan ya da sormak ıstedıgın herseyı sorabılırısn yardımcı olmak ısterım
Merhaba yeni gördüm yorumunuzu teşekkür ederim bilgi için 😊 Alkollü mekanlarda takılmayı düşünmüyorum zaten de Şuhuttaki yurtlar nasıldır ve ilçede ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim yerler var mıdır yoksa merkeze mi gitmem gerek bunları söylerseniz çok sevinirim
Suhut merkezde var yurt hakkinda bir bilgim yok market vs ihtiyacini karsilarsin merkeze yakin herhangi bir ihtyacta ulasim yakin
Anladım çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim hayirli olsun tekrardan
Ben de teşekkür ederim tekrardan
Cevap
6Cevap
Bölüm sevdiğin bir bölümse geleceğinin olduğuna inanıyorsan okunur.
İstediğim bölüm zaten onda sıkıntı yok ama şehirin ilçesi geldi o yüzden moralim bozuldu
Bence hiç bozma moralini bunu isteyip bulamayanlardar acısıyla tatlısıyla bitir bence
Bir yıl kasıp ortalama yapıp, geçiş yaparsın. Bence canın sıkılır küçük ilçe
Afyon yani kötü değil zaman geçer bence
İl değil ama Şuhut ilçesinde benim bölümün binası
Merkeze yakın diye biliyorum takılma böyle şeylere hiç olmadı 1 sene iyi bir ortalama yap ve üniversite değiştir
Bilmem olunurmu
Afyonu genel olarak sevmem insanını da pek sevmem
yess
Dilersen bu konuda detaylı yardımcı olayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar