Eğitim & Kariyer Askeri öğrenci olmak istiyorum ama yara izlerim var bu engel midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kollarımda ve de bacaklarımda yara izleri var Ama çocukluk hayalim asker olmak Sanırım olamam : / Askeri öğrenci olmak istiyorum ama yara izlerim var bu engel midir? Cevapla Çocuk Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Görünen yerlerde dövme, yara izi, doğum lekesi gibi şeyler engel. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama üniforma giydiğimde bunlar görünmeyecekler yine de olmaz mı Yorumla Acılıkoala +1 yıl Kısa kollu tişört ve diz hizasında etek giyince görünen yerler diye biliyorum. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaraların boyutu ne kadar? 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu konulardan anlayan bir arkadaşım var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlık yönetmenliğini çok iyi biliyor Yorumla Soran +1 yıl 5-10 cm aralıklarındalar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu beğeniyorum beni bul arkadaşıma yönlendireceğim seni Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Görünen yerlerde dövme, yara izi, doğum lekesi gibi şeyler engel.
Ama üniforma giydiğimde bunlar görünmeyecekler yine de olmaz mı
Kısa kollu tişört ve diz hizasında etek giyince görünen yerler diye biliyorum.
Yüz kol bacakta derin izler engeldir.
Yaraların boyutu ne kadar?
Bu konulardan anlayan bir arkadaşım var
Sağlık yönetmenliğini çok iyi biliyor
5-10 cm aralıklarındalar
Sorunu beğeniyorum beni bul arkadaşıma yönlendireceğim seni
Tamam teşekkürler
Rica ederim
maalesef engel görünür yerlerdeyse olmaz