Yeni başladığım işten bir iftira sonucu kovuldum! Kendimi nasıl aklarım arkadaşlar?

Ben uzun süredir işsizdim. Kendim küçük bir ilçede yaşıyorum. İş imkanı yaşadığım bu ilçede hiç yok. Özel güvenlik görevlisi olarak işe başladım. O kadar mutlu oldum ki, tarif edemem size. Çalıştığım fabrikanın fazla malzemelerini koyduğu bir alan var, orada kulübe içerisinde durmam söylendi. Ortalama 15 gündür çalışıyordum. Çalıştığım yer depo tarzı olduğu için kimsede yoktu. Sadece ara sıra bazı yetkililer gelir, malzemelere vesaire bakarlardı. Babam bugün özel bir hastanede kalp ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası durumunu öğrenmek için babamı aradım. O sırada şirkette çalışan biri geldi araçla. Benim telefonla konuştuğumu gördü. Sonra beni şirketin müdürüne şikayet etmiş. Ben depoya gittim, depoda ki güvenlik sevgilisi ile sohbet edip gülüyordu demiş. Bence işten çıkarın, benim yeğenimde güvenlik görevlisi, yeğenimi işe alalım demiş. Oysa babamla konuştum ve gülmüyordum ben yukarıda Allah var! Hiç açıklama yapmama izin vermeden beni işten çıkardılar. Eve geldiğimden bu yana ağlıyorum. Kendimi aklamak istiyorum, günahıma girdiler arkadaşlar. Ne yapacağım ben?

Yeni başladığım işten bir iftira sonucu kovuldum! Kendimi nasıl aklarım arkadaşlar?