Eğitim & Kariyer Barista eğitimi nasıl alabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Barista olmayı kafaya koydum ve olmak için neler yapabilirim, nasıl olurum?Baristaları görünce pür dikkat onları izliyorum ve çok özeniyorum. Barista eğitimi nasıl alabilirim? Cevapla Eğitim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cafe-Bar-Restaurant niteliğine sahip olan işletmelerde çalışarak öğrenebilirsin 0 0 Yorumla
ca7363 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bir cafeye gidip barda çalışmak istediğini söyleyin, sonra barista işine olan hevesiniz ve merkaınızı dile getirin, ve bu işi en iyi şekilde öğrenip yapmacağaınızı söyleyin. Ve çalıştığın yer kurumsal olursa sizin için daha iyi olır 0 0 Yorumla
1Yalnizadammm Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Sadece paran gider bos isler.Calismadan ogrenilcek isler degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cafe-Bar-Restaurant niteliğine sahip olan işletmelerde çalışarak öğrenebilirsin
Bir cafeye gidip barda çalışmak istediğini söyleyin, sonra barista işine olan hevesiniz ve merkaınızı dile getirin, ve bu işi en iyi şekilde öğrenip yapmacağaınızı söyleyin. Ve çalıştığın yer kurumsal olursa sizin için daha iyi olır
Sadece paran gider bos isler.
Calismadan ogrenilcek isler degil
Kursları var