Ya boyum 1.69 kilom 48 saçım sarı gözüm mavi birgün lavaboda işiyordum ayakta işiyordum çünkü kapı kilitlenmiyor okul kapısı arzalı okulun popüler kızı ırmak sonra tuvalete geldi sigara içmek için boyu 1.78 kilosu 90 kız iri biri daha sonra tualette kim var dedi kızlar benim ismimi söyledi kapıya 5 6 kez tekme attı canım yandı ama kapı plastikti kapı plastik olduğundan bir şey falan olmadı bana sonra ben tualletten çıkınca ağladım ırmakta yanıma geldi sarıldı teselli etti birde öptü yanağımdan bir şey olmaz sana korkma ablacım bir şey olmaz falan dedi bende sınıfa gittim sonra sorum şu neden bu kadar kabalar biri işerken kapıya tekme atılması kapınında kilidi yok tekme attıklarında insanların canı yanıyor sizce niye bu kadar acımasızlar ve ben sizce doktora gitmelimiyim sırtıma baktırmaya sizce yoksa gerek yokmu kapı plastikti bu arada
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alarko kombi gerçek kombi gerçek kombi
Ne dediğini anlayamadım
Ya nasıl Bişet bu yazdın
Kanka sen erkekleri görmemişsin galiba
Sen işerken kapıya sırtın dayalı kapıya tekme atan erkek oldumu
Kanka ben okulda tuvalete aşırı nadir gittim bu zamana kadar çünkü şakasına tekmeleyen üstten fotoğraf çeken üstten su atan ne ararsan var
ben biraz takıntılıyım kapı plastikti ırmak kapıya tekme atınca kapı sırtıma boynuma çarptı canım biraz yandı sizce omurgama boynuma bir şey olmuş mudur doktora gidiyimmi yoksa bir şey yoktur gitmeme falan gerek yokmu şu an ağrı falan yok
Erkekler daha kötü
Kanka yok ya bir şey olmaz sıkma canını korkma
Anladım erkekler daha kaba o zaman
Yani tabi
İçini rahatlatmak için gitmek istiyorsan git ama bir şey yoktur merak etme
Sağol içim rahatladı peki neden bu kadar kabalar tuallett kapılarının kilidi zaten bozuk biri işerken kapıya neden tekme atıyorlar ırmak zaten 1.76 90 kilo biri ben 1.69 48 kiloyum kalıp farkımız var zaten ben ağlayınca teselli etti öptüde ona hala kırgınım bir insan işerken diğeri kapıya neden tekme atar yani
İnşallah sırtımda boynumda omurgamda bir şey yoktur kapı plastikti zaten
Yoktur korkma. Bilmiyorum ki insanlar niye böyle. Birde listeyle alakalı değil ki ben kendimi bildim bileli böyle.
Bence listeyle alakalı normal hayatta biri işerken diğeri kapıya tekme falan atmıyor lisede herkes çok kaba
bu soruya uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. Senin gibi temiz kalpli iyi birileri olduğunu görünce gerçekten mutlu oluyorum. Canını sıkma ama bir şey yoktur olsa erkekler sakat kalırdı merak etme
Lisede çok kabalar mallesef
Öyle değil ben ilkokuldayken de böyleydi orta okuldaykende lisedeyken de unide daha tuvalette biri ile karşılaşmadım inşallahta karşılaşmam. İnan unide bile böyle yapacak insanlar var eminim sınıfımdan tanıyorum yapacak birilerini
Bence bunun sebebi üzülerek söylüyorum yaşadığımız coğrafya binalar yenilenmiş ama insanlar yenilenememiş Türkiye'de insanlar çok kaba Avrupa'da böyle tuallette işerken kapıya tekme gibi olaylar yok şiddetde çok az
Bilmiyorum Avrupa'yı
Peki sizce böyle saçma birşeyi yapma sebebleri ne galba sizde işerken kapıya tekme atan olmuş nerden buluyorlar bu cesareti sizde iyi birisiniz anlaşılan
Türkiye'de insanlar çok kaba ya üniversitede hangi bölüm okuyon
Kanka bilmiyorum ki zorbalık işte zevk alıyorlar bu durumdan
Makine okuyorum. Sanayi insanları var o yuzden biraz kabalar tahmin ediyorum böyle bir eşek şakasını yapacaklarını
Türkiye'de insanlar çok kaba ve seviyesiz cidden erkekler zaten kızlardanda kaba bende üniversite okuyup yurtdışına gitmeyi düşünüyorum hala aklımdan çıkmıyor ırmağın yaptığı şey
Üzüldüm senin adına ama takma boş ver. Ne zaman yaşandı bu olay
3 4 ay önce oldu aradan baya zaman geçti zaten ağrım falanda yokda piskolojik etkisi çok büyük oldu
Hm anladim. Saf temiz kalpsinin ilk defa böyle bir şey yasamissin etkisinden cikamiyorsun. Korkma ama bir şey yok. Merak etme
Wattpade koy iyi okunma alırsın
Bu gerçekten yaşanmış bir şey niye koyuyumki