Reklam yapamam açıkcası nasıl satılır ürünlerim? Nasıl büyüyebilirim? Neler yapabilirim? İyi bir fikir mi? Durumum iyi ama vakit geçirmek istiyorum geşirmişken de diğer insanlar da faydalansın istiyorum Nasıl başlayabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
İŞ İÇİN DEĞİL UĞRAŞ İÇİN SIKILMAMAK İÇİN
Küçük i̇şletme nasıl açabilirim ve nasıl büyüyebilirim?
Peki hiç yaptın mı arkadaşların vs aldı mı yaptığın takıları Yani nereden aldın bu motivasyonu da bu işe girişme isteği doğdu :D Kendi işletmeni açarsın kendi markanı yaratırsın hiç belli olmaz bu işler belki köşeyi dönersin
seni ınstagram sayfama ortak edeyim onları yönet birisine ihtiyacım var :D belli bir zaman sonra sana işletme hesabı açıp ta büyütürüm oradan da kitle edinirsin bir çok yere elim uzanıyor sosyal medya da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kenarda ne kadar paran var ve hangi sektörden gireceksin
Reklam işi kolay parayı bastıktan sonra :)
Ya bilemiyorum işte takı falan filan evde uğraştığım bişey istiyorum kenara hiç para koymadım açıkcası direkt veririm yani kenardan değil
Peki hiç yaptın mı arkadaşların vs aldı mı yaptığın takıları
Yani nereden aldın bu motivasyonu da bu işe girişme isteği doğdu :D Kendi işletmeni açarsın kendi markanı yaratırsın hiç belli olmaz bu işler belki köşeyi dönersin
öyle bi anda aklıma geldi küçükken yapıyordum takı falan 😅 öyle marka hayalim yok açıkcası sadece uğraş olsun yeter
eğer bir sektörde tutunmak istiyorsan bir simge yaratman lazım diğerlerinden farklı olman lazım
Şahıs şirketi kurman 1 gün sürmez. Bir muhsabeciyle anlaş. Pazar yerleri senin için reklam yapar
ne satmayı düşünüyorsun
evde yapılan takı kil falan filan veya takıcılardan alıp satma falan maksay paketleyip bişey satmak açıkcası
seni ınstagram sayfama ortak edeyim onları yönet birisine ihtiyacım var :D belli bir zaman sonra sana işletme hesabı açıp ta büyütürüm oradan da kitle edinirsin bir çok yere elim uzanıyor sosyal medya da
teşekkür ederim ama şu an düşünmüyorum saolun yine de
zaten şakaydı ama bunu unutma e ticaret çok ayrı bir şey araştır
Uzun bi konu
Sosyal medyadan tanitim yapabilirsin
ürünleri halletsem orası da kolay aslında
Aynen