Kasiyerim. 200₺ dolandırıldım. Şu anda çok üzgünüm. Ne yapacağım şimdi?

Selamlar. Lafı uzatmayacagim. Daha önce çalışmıştım 6 ay bir yerde. Şimdi başka bir iş buldum, pek bilinmedik bölgesel zincir markette. 27 gün falan oluyor.20₺ falan açığım çıkmıştı bu 1 haftda. Neyse. Sürekli zaten pot kırıp duruyorum. 2 ay deneme süresi varmış. Kesin beni işten çıkaracaklar gibi hissediyorum.

Neyse. Bugün zaten çok kötü bir gündü. canım gibiydim. Hatta dalgınlığıma denk geldi sanırsam, teyzenin birinden 100₺ fazla almışım. Kadın geldi, istedi. Fişe baktım. Doğru söylüyor. Al teyze dedim. 200 lira aldın diye tutturdu, kafası gidik yaşlılıktan sanırsam. O kadar çok fazla söylendi ki. Sinirden tansiyonum çıktı. Sonra saydılar kasami. 100 lira fazla çıktı. Kadına verdim parasını. Sonra lafı çeviriyor tabii haksız olunca. Neyse.

Akşam müdür ve Kasiyer şefi arıyor. Elif açığın var. 200₺. Her yere baktık. Yok. Nakit olarak açığın var. 3 saattir, 1 günlük yevmiyem gitti. Maaşımdan kesecekler diye ağlıyorum. Babam dolandırıldın mı acaba diye sorunca aklıma geldi. Sanırsam kadının biri, 200₺ vermişti. 400 verdim dedi. Bende hayır vermediniz dedim. Bağırdı, idaa etti. Zaten önceki yaşlı teyzeye kafam takılmıştı. 200lira verdim. Fazla sanırsam.

Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Sanırsam işten çıkaracaklar. Zaten diyorlardı. Ruh gibisin. Dikkat etmiyorsun. Daha çok göze battım. İşten tekmeyi basacaklar.

Oturup ağlıyorum şimdi. 1 günlük yevmiyem gitti. Ben aglamayayım da kim ağlasın?

Ayrıca uyanık olmak için ne yapmalıyım? Hata yapmamaya çalışıyorum ama hata yapıp duruyorum. Sonra kafaya çok takıyorum.

Ne yapacağım?

Kasiyerim. 200₺ dolandırıldım. Şu anda çok üzgünüm. Ne yapacağım şimdi?