rehber matematik
şenol hoca
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
rehber matematiği izlerken sıkılabilirsin biraz daha temeli olmayanlar için o kanal, şenol hoca gerekli hızda ve güzel anlatıyor
yani bana da temeliyle beraber lazım aslında
o zaman kesinlikle rehber mat... mala anlatırmış gibi anlatıyor
mal demeseydin iyiydi
hayır sana demedim 😂😂 çok yavaş anlatıyor demek istedim
yani orası biraz öyle adam 15 dk kolonya tutuyor ama yine de iyi çoğuna göre atlaya zıplaya gitmiyor
ama bir yandan da sana tavsiyem şenol hoca izle direk. neden dersen rehber matematik çok ayrıntılı anlatıyor en dibine kadar iniyor bu çok iyi bir şey değil o yapboz parçalarını biraz da sen kendi kafanda birleştirmen lazım rehber izlersen tembelleşirsin. karşına soru çıktığı zaman her şeyi vermesini istersin, bulamayınca da büyük ihtimal yapamazsın ve rehberi izlerken sıkılırsın ders çalışmaktan. ama şenol izlersen, izlerken beynini de çalıştırıp heeee bu şurdaan geliyordu dersin ve bu tür şeyler karşına soru çıktığında beyninin daha pratik çalışmasını sağlar oyyy böyle işte :D
güzel bakış açısı bunu değerlendireceğim ama rehber matematiğinde bu şekilde veriyor olması çözümleri görebilmem açısndan daha iyi sanki. takdir edersin ki bazen bazı şeylerin nerden geldiğini fark edemeyebiliyoruz. o yüzden rehber matematikte çözümleri gördükten hemen sonra ve daha sonraları o konuyla ilgili sorular çözdüğüm için bakış açım ve çözüm yeteneklerim de gelişmiş oluyor, yani biraz kişinin yapısıyla alakalı.
katılıyorum sana, "ben böyle daha iyi yol kat ederim" dediğin yoldan yani kendi bildiğin yoldan git başarılarr
teşeküüür ederimmmm
Cevap
4Cevap
Rehber Matematiği bilmiyorum ama Şenol Hocayı biliyorum çok iyi anlatıyor
İlyas Güneş var bir de
ilyas güneş benim hocamdaki miydi
Aynen öyle
benim hocamdaki herkes iyi
Herhalde yani kötü olacak halleri yok zaten ama şimdi Şenol Hoca da iyidir tabi onunda hakkını yiyemem
evet evet
Rakiplere bak daha nerlerdeler o senr bu sene lannnnn !!!
daha nerlerdeler derken?
Seviyen bumuuuuuu ahahahahaa
seviyemin ne olduğunu düşünüyorsun
gören de 1k sıralama yapabilcek potansiyelde sanar seni
Geçen sene 20 bin deydim bu sene ilk 20 güzelim hadi kolay gelsin öptüm çıkssssss
sayısal?
Evet
keşke bu aklını biraz da insan olmaya harcasaydın belki bu kadar tepeden bakmazdın insanlara..
Yok kız şakasına yazdım ben kimim mk ne büyük görmesi tepeden bakması insallah kazanirsin istedigin yeri kusura bakma hayirli geceler dilerim
umarım, iyi geceler size de.
Mert hoca bin basar bunlara
hiç duymadım
Hocalara geldik...
ilkokul seviyesi soru soruyorlar alay eder gibi ve anlatımları pek hoşuma gitmiyor ama saol
rehber matematik
bence de, teşekkür ederim.
Hiçbiri.
sence kim bunlar dışında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar