Eğitim & Kariyer Bu ortalama düşük mü yüksek mi orta mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dahaca üniversiteye başlamadım bu ortalama düşük mü yüksek mi 🤔 Bu ortalama düşük mü yüksek mi orta mı? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Düşük de değil yüksek de değil ama düşüğe daha yakın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 4 üzerinden 2 buçuk istiyor nerdeyse yarı yarıya diyebiliriz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani en yüksek ortalama 4 mü şimdi Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Evet Yorumla
Hayirrrr1111 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl orta 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki bişi sorucam derslerimizden kaç puan alarak bu ortalamaya ulaşırız? Ya da en yüksek ortalama kaç oluyor 😕 Yorumla Hayirrrr1111 +1 yıl en yuksek genelde 4tür 2 ile mezun olabiliyon zaten ancak Yorumla Soran +1 yıl Ha anladım... Derslerden 80-100 arası alamasam bile bu ortalama gelebilir mi acaba stres yaptım biraz ya Yorumla Hayirrrr1111 +1 yıl CB olması lazım notun o da 65-70 aralıgına giriyo galiba Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yari yariya 0 14 Yorumla Soran +1 yıl En yüksek ortalama kaç oluyor Yorumla Ksproff +1 yıl Iyi bence ya 2.93 le mezun oldum bende Yorumla Soran +1 yıl Evet de hiç anlamadım acaba kaç puan alarak bu ortalamaya ulaşabilirim hiçbir şey bilmiyorum şu an Yorumla Ksproff +1 yıl Onuda hocalar hesaplasın senlik bosey degil o 😁 Yorumla Soran +1 yıl Ha anladım.. 80-100 arası belki alamam diye sordum inşallah alamazsam ortalamam çok düşük gelmez ya :(( Yorumla Ksproff +1 yıl Tek derdim keske bu olsaydi cicikız Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız ama üniversiteye başlayacağım heyecan yaptım o bitince tezsiz yüksek lisans yapmam şart formasyon için maalesef :/ Yorumla Ksproff +1 yıl Olur olur hepsi olur Yorumla Soran +1 yıl İnşallah allahın izniyle ya.. Atama zaten sorun nasıl 83 alacağım ben de hiç bilmiyorum çok zor diyorlar Yorumla Ksproff +1 yıl Allah ın a sı büyük Yorumla Soran +1 yıl Bu sefer büyük yazmaya üşendim Yorumla Ksproff +1 yıl Unv alakali seyleri yazarken usenmedin ama Yorumla Soran +1 yıl Evet aynen Yorumla Ksproff +1 yıl 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düşük de değil yüksek de değil ama düşüğe daha yakın.
Tamam
4 üzerinden 2 buçuk istiyor nerdeyse yarı yarıya diyebiliriz
Yani en yüksek ortalama 4 mü şimdi
Evet
orta
Peki bişi sorucam derslerimizden kaç puan alarak bu ortalamaya ulaşırız? Ya da en yüksek ortalama kaç oluyor 😕
en yuksek genelde 4tür 2 ile mezun olabiliyon zaten ancak
Ha anladım... Derslerden 80-100 arası alamasam bile bu ortalama gelebilir mi acaba stres yaptım biraz ya
CB olması lazım notun o da 65-70 aralıgına giriyo galiba
Düşük orta arası
Yari yariya
En yüksek ortalama kaç oluyor
Iyi bence ya 2.93 le mezun oldum bende
Evet de hiç anlamadım acaba kaç puan alarak bu ortalamaya ulaşabilirim hiçbir şey bilmiyorum şu an
Onuda hocalar hesaplasın senlik bosey degil o 😁
Ha anladım.. 80-100 arası belki alamam diye sordum inşallah alamazsam ortalamam çok düşük gelmez ya :((
Tek derdim keske bu olsaydi cicikız
Haklısınız ama üniversiteye başlayacağım heyecan yaptım o bitince tezsiz yüksek lisans yapmam şart formasyon için maalesef :/
Olur olur hepsi olur
İnşallah allahın izniyle ya.. Atama zaten sorun nasıl 83 alacağım ben de hiç bilmiyorum çok zor diyorlar
Allah ın a sı büyük
Bu sefer büyük yazmaya üşendim
Unv alakali seyleri yazarken usenmedin ama
Evet aynen
😊