Hafta içi mesai temposunun yorgunluğunu atamadan tekrar hafta içine giriyor gibi olanlar el kaldırsın 😒✋🏻

Hafta içi mesai temposunun yorgunluğunu atamadan tekrar hafta içine giriyor gibi olanlar el kaldırsın 😒✋🏻

Eskiden anı yaşardım vakit nasıl geçerdi bilmezdim. Şimdi aslında hiçbir gün geçmiyor bende. Çünkü eskiden anlamı vardı günleri sayardım şimdi ruh gibi yaşıyorum geçse de aynı geçmese de
Depresyon? Bir psikiyatrist ile görüşseniz hayattan biraz daha zevk almanızı sağlayabilir...
Var bir kaç kişi şükür.
Fakat bunun için kişinin kendisinin de oldukça fazla emek vermesi ve fedakarlık yapması gerekiyor.
Bir kaç kişi bizdedir var çok şükür. Ama anlatmak istediğim eskiden kime anlatsan dinlerdi. Bak kısaca şöyle anlatayım eskiden para kazanmak geçinmek için vardı sadece şimdi paraya kölelik kula kulluk var. Eskiden samimiyet vardı şimdi çıkar menfaat var. Eskiden güzel sevmek vardı şimdi kullan at var. Ben bu döneme ayak uyduramıyorum. İnsanların şükür etmeden hep daha çok istemesi artık vereni unutması ve bence en önemlisi de bu Rabbim verir biz şükredersek özümüzü koruruz zaten özümüzü koruyamazsak yok olmuş sayılmaz mıyız?
Haklısınız fakat ben hayatı anlamlandırmanın biraz da insana bağlı olduğunu düşünüyorum.
O zaman şöyle ifade edeyim vaktiyle büyük fedakarlıklar yaptım en büyük hayalimden vazgeçtim hakkımda tek bir kişi kötü kelime etmez. O zaman şöyle diyebilir miyiz insana değil insanlara bağlı. Sen ne kadar çalışkan olsan da yardımsever olsan da işini en iyi şekilde yapsan da bazı insanlar vardır hayatında çıkarmak istesen de çıkaramadığın bu insanlar hayatını anlamlaştırmak değil zorlaştırmak için çabalıyorlarsa kusuruma bakma ama bazen insanın da bir sabrı var taşar ve psikoloji etkilenir o psikolojiyi yensekte kırıntısı kalır.
Hoş geldin kaedeş nerelerdeydin?
Güzel geçti haksızlık etmeyeyim

Sorma abi koşturmaktan doğru dürüst elime telefon alamıyorum =/
Güzelse güzel o zaman 😊
Hafta sonu yaylaya gitmiştim pazartesi günü de iş var banyo yaptım vs nasıl geçecek bende bilmiyorum bol şans dileyin.
Evet hafta sonları 3 güne çıkarılsın
Cevap
5Cevap
Evet hızlı geçiyor
Ütü moduna girdim bile, gerisini sen düşün 😭
Ayy ben de birazdan gireceğim o moda. 😒
Pazartesi sendromu olmasın bu? :))
Çalışınca vakit geçiyor, memur olanlar düşünsün.
Yok sendrom falan değil de, 5 gün koşturmacanın ardından ağrıyan eklemlerim 2 güne iyileşemiyor.
Ben çok seviniyorum bittiğine çünkü kiz kardeşim hafta içi yatılı kursta hafta sonu eve geliyor hemen bitişi istiyorum
Yok Ya benim işimi seviyorum iş yerindeki konforumu onun İçin hafta sonu daha sıkıcı oluyor
Salise sürüyor cumartesi calismadigim halde.
Yarın minişler beni bekler hazır değilim öf darlandım
Evet çok hızlı geçiyor
Yapacak os olmayinca gecmiyor yapacak is lazim
düşünmüyorum
kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?