Diş hekimliği okuyorum, gelecegimin garantisi yok, okulu birakmayi düşünüyorum, ne diyonuz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
okumaya dewam et sen sonra benim bi dişimi çek sana 100 dolar verecem
Bak vermezsen aşırı kuserim
vercem vercem sen oku yeter ki
Tamam yazdim
Oku diploman olsun kazandığına deysin
Valla piskolojim bozuluyor ya, napcam bilmiyorum
Bozulcak bi şey yok oku çalış hadi bıraktın napcan, evde oturan bilgisayar başında oyun+abur cubur hayır birakma
Yine yapiyom bilgisayar basinda abur cuburimu da okuyom. bir yandan, bir yandan ikinci bir universite de okuyom işler karisik valla
o kadsr emek vermissin kac. sinif
4, e geçicem
tamam birak bosvr
İşte beklediğim cevap
Saçmalama yüzüp kuyruğuna gelmişsin şimdi mi bırakıcaksın. 3 sene dayanmışsın zaten 1 sene daha idare edebilirsin
birakmali bnce bos yere okumus 1 sene okusa da nolcak
Daha başında olsa neyse ama 1 senesi kalmış yani o yüzden şimdi bırakması saçma olur
4 sinfta birakmayi dusunen insansin 3 senesi sence verimli gecmis midir mezun olup bi ise girse hastanin curuk olmayan disini tedavi etmeye calisir
Hadi bitti diyelim okul, bu ülkede doktor birakmadilar, en sonunda bende kafayi yiyip kacicam bir yerlere
Bitir kaç
aynen reis o yuzdne boş ver okuma doktorluk yerlerde hemen iliskini kes
Aynen aynen
10 iq sancakbeyi bana laf yetiştirmeye çalışıyor. Hiçbir halt bilmeden, bozmayayim dedim ama olmuyor ya
haklisin👍
4 tane yirmilik diş cektırcem 5.800 e o da indirimli hali
Varya özelde gelene geçene sokuyorlar, samimi söylüyorum 3 aydır özel hastanenin birinde stajyer gibi takiliyorum. Aşırı utopik rakamlar istiyorlar. Git üniversite hastanesine, profdan muayene ol üstüne 1k max verirsin. İşte diş hek. Den nefret etme sebeplerimden biri de bu
Devlette adam yerine koymuyorlar ozel ilgili bugun aradılar nasıl oldun dıye sordular bi de ben ortodonti tedavisi gördügum yerde yaptırdım yani dişlerimin yamulmasıno göze alamazdım devlette kac aydır sürünüyorum nereye gitsem malzeme yok diye dşye top gibi her yere gonderıyolar ki cok zor alt çenem tan gömülü Şu an da cok kotuyum ztn devlet olsaydı daha kotu olurdum gerçi ugrasmıyolat bile adam ayaküstü muayene ediyor yolluyor ben yapamam diye
Üniversite hastanesinde de mi aynısını yapiyorlar, ki asla yapamazlar. Devlet hastaneleri zaten nerde çürük çarık dişçi var hepsi orada, bir yerlerine guvenen zaten ozel açıyor
Oraya git dediler zaten en son, ama sıra yok ve merkezde oldukları için 2 saat uzaktalar bende mecbur özel kliniğe gittim tel taktırdıgım yere. Cok zor bir süreç ztn davul gibi yanagım Şu an
Sana bir daha sıra yok derlerse de ki ben hocanizdan özel muayane olmak istiyorum. Sana vermek zorunda olurlar. Ucretlidir ama özeldeki gibi soyup soğana cevirmez
Hım artık cektırdm 2 tanesini Yani o kdr yol almakta istemedim devletin hiçbir kurumuna güven olmaz bu kdr zor bi ameliyat gerektıren dişlerle bi de o yolda perisan olurdum diye düşünüyorum Yani guzel meslek bence
Cok geçmiş olsun tekrardan, antibiyotik ve ağrı kesicilerini aksatma.
Cok saollll tesekkur ederim👍
nasil garantisi yok
Baya baya yok, hekim olup dayak mi yiyelim halktan, bugün daha 3 tane tanıdığım hekim istifa verdi
yurtdisina gidersin
Yabanci dil için bir yilim gider
butun omru kurtarmak icin 1 yila degmez mi
Bırak gitsin. Okuyoruz da ne olacak ki
bırakma
bana ozelden yazbailirmisin?
onemli soru sorcamda ders ile alakali yks ile alakalı
abi cidden
cidden diyorum
sana yks ile ilgili soru soracam
Bırakıp napıcan ki
Devlet memuru olurum napim
Belki de askere giderim
Bence önce okulunu bitir başlamışsın zaten eğer kendi mesleğinde iş bulamazsan o zaman bunları düşünebilirsin ama bence başlamışken bitir. Sonucunun ne olacağını bilmiyorsun belki iyi bir mesleğin olucak?
Ya da biritip yurt dışına kaçmam lazim
Bilemiyorum orasını ama bence bitir yani 1 senen kalmış sonra da bakarsın çaresine
Hadi bitsin sonra halktan dayak mi yiyelim, doktoruna ogretmenine polisine saygisi olmayan bir toplum var, ve beni aşırı etkiliyor
Hangi mesleği yaparsan yap aynı şey
Maalesef