Bilgilerimi tazeleyeyim kontrol edeyim diye YKS girmiştim sayısalda güzel bi sıralama yapmışım. Mimarlık tutturabiliyom
Mimar olup size plazalar dikeyim mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilgilerimi tazeleyeyim kontrol edeyim diye YKS girmiştim sayısalda güzel bi sıralama yapmışım. Mimarlık tutturabiliyom
Mimar olup size plazalar dikeyim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen yapım değil yıkım insanısın ben senin yerinde olsam kontrollü patlayıcılarla şu yıkım işlerini yapardım :D patlat patlat dur :P
Yanlış tanıtıyon beni😅😅
bana en son yaptığın ve en son yıktığın bir şey söyle la :D
Keşke tazelediydim bilgilerle mimarlık kazanacak kadar bilgim olsa 🥹
çevren yoksa mimar olunmaz
neye dayanarak söylüyosun bunu
mimar olup işsiz biri olarak söylüyorum
18 yaşındasın 14 te mi mimar oldun
kumdan kaleler mi yaptın sahilde
ablacım sitedeki her şeye inanırsan senin işin çok zor be
O zaman mimar olduğuna da inanmıyorum
tamam barbara palvin abla
🧸✨✨✨
https://www.youtube.com/embed/uMl0GUjWPgUherhangi bi yeteneğini görmedim sitede ama olursan bana köyde güzel bi ev dikiver hayrına parası neyse veririm
“Herhangi bir yeteneğini görmedim sitede.”
Çok güldüm buna😂
Burası KizlarSoruyor, bir sanal platform yetenek sizsiniz Türkiye değil ki. Napsın burada şov yapıp şaheserlerini daha çizimden anlamayan insanlarla mı paylaşsın “Nasıl?” diye.
@ZEYNEPPZM maşallah çok zekisin, bir yerlerde kullan da boşa gitmesin
O kullanacağım yer burası değil:) Keza soru sahibinin de öyle ki okuyup bir yerlere gelmek istiyor. Kendini böyle bir yerde değil reelde “kendine” kanıtlama peşinde
@ZEYNEPPZM tatlişkom soruyu algılamıyo musun? benden olur mu demiş, ondan olup olmadığını görmem için burada "mimarlık güzel meslek, çocukken çizim yapıyodum" ya da "bikaç çizim yaptım nasıl olmuş" gibisinden bişeyi görmem gerekiyor, sırf sayısal puanıyla tamam senden mimar olur mu diyeyim a-acayipsin
Bu son yazdığınla anlatmak istediğini anladım lakin yine aynı kapıya çıkıyor. Asla kimseye yukarıdan bakıp, böbürlenmiyorum ama gel gör ki görünen köy de kılavuz istemiyor. Burada paylaşsa çizimlerini veyahut mimar olup inşaa ettiği yerleri paylaşsa Allah aşkına ne kesimden, seviyesi düşük türlü türlü insanlar var. Ne anlar ki ondan. Mimarlık öğrencisi olup da proje çizimini “Nasıl?” Diye paylaşsa cahil cühela cehalet sahibi insanlar aa o evin penceresi neden küçük yok kapısı neden orada saçma sapan kulp bulurlar. Her neyse anladım ben zaten seni umut ediyorum ki sen de şu an beni anladın. Acayip değilim sadece Ks’nin kaldıramayacağı şeyleri görmek istiyorsun, bunlar gerçekler :D
@ZEYNEPPZM ben de seni anladım :)
Olur,10 parmağında 10 marifet var bu çocuğun yhaaa kim yapacak o yapmazsa
Yapma kendine yazık etme gençliğini çürüttüğüne değmez öğretmenlik yaz
Not:mimarım
Ahahahah bana en zorlayıcı yönlerini yazar mısın
Sektör dışında olan biri bile inşaat sektörünün battığını bilir zaten
Geceni gündüzüne katıp maketler hazırlayacaksın onca emeğin karşılığı minicik bir hata bulup geçeceğin kadar not verecekler çizimlerini buruşturup atacaklar
Çok maliyetli bir bölüm ben okurken çalışmayı denedim olmadı çünkü gecen gündüzün yok hep yorgunsun ve yoğunsun ikisi bir ilerlemiyo kredi aldım ailemden aldığım desteğin yanında ama sürekli bir sonraki ayın avansını kullanmak zorunda kaldım çünkü alıştırma çizimleri bittikten sonra sürekli malzeme alman gerekiyor
İyi kötü bir yerde işe başladım ama bu aşamaya gelinceye kadar uğradığım baskının haddi hesabı yok 100binlik projeye 40bin teklif edenler cinsiyetçi baskılar yeni olduğun için paspas çay demleme işleri de sende vs saçma sapan şeyler diyenler tacizler
Daha sayayım mı? Şimdiki aklım olsaydı matematik öğretmenliği yazardım özel derslerle şunlarla bunlarla çok güzel hayat kuran arkadaşlarım var ben de sürünüyorum işte
Sevdim ben gayet güzel teşekkürler
Biraz aklın varsa hiç bulaşma teknik üni bitirmezsen çevren torpilin yoksa yıllarını vermene değmez
Bana dikme diğer görüşe dik 😒
Ol valla
Olur tercih et
Ol gitsin