merhaba ben benim sıralamam 292 bin sıramam şoyle
1. Tercih
KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ/Eğitim Fakültesi/Sosyal Bilgiler Öğretmenliğ en son 96binle aldı
2. Tercih
Ankara YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ/İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi/Tarih en son 184 binle aldı
3. Tercih
KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Tarih en son 560 binle aldı
4. Tercih
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi/Tarih Öğretmenliği en son 70 binle
5. Tercih
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi/Tarih en son 265 binle
6. Tercih
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Edebiyat Fakültesi/Tarih enson 240 binle
7. Tercih
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Tarih en son 400 bin
8. Tercih
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Tarih en son 400 bin
9. Tercih
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ/Edebiyat Fakültesi/Tarih en son 400 binle kapattı
ben memlekimden dolayı kırşehir istiyorum sizce kesin gelir mi bu osym tercihlerdeki atamaları nasıl yapıyor biraz bilgi verir misiniz kırşehir net gelirmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
dünyanın en saçma tercih listesü gözünü kapatıp mı yaptın? yarısı ölü tercih
Tarih bölümünü seviyorum ve bu üniversitelerde yüksek lisans yapıp akademik anlamda kalmak için daha iyi
olay o değil sıralamalardan dolayı tercihin aşırı yanlış
Nasıl yapmalıyım neyi değiştirmeliyim istediğim üniversiteleri ilk 3 yazdım aslında gerisini istemiyorum
Yardım ederseniz sevinirim
560k dan 70’e düşmüşsün mesela? 560lık gelmeyip 70lik mi gelecek?
560 binlik yeri istiyorum o yüzden böyle yaptım ama net gelir değil mi
gelir ama keşke sıralmanı böyle ziyan etmeseydin yazık olmuş
Bu yaptığım sıralamayla ortada kalmam değil mi
Hayata hoş geldin işsiz
Akademik anlamada ilerlemek istiyorum İngilizcem orta seviye geliştiririm Almancam da var okul ortalamamı iyi tutup akademisyen olmayı düşünüyorum ailemde beni bu yönde yüreklendirdi maalesef yks sırlamam 290 bin o yüzden böyle bölümleri yazmak zorundayım
Sizce bu yazdıklarımdan sıralamaya göre kesin ahi evran gelir mi
Bilmiyorum. Atanması olmayan veyahutta KPSS’ye mecbur bırakılan bölümlerle ilgilenmedim
Sorular çalıntı olacak, birileri torpilli olup mülakatta eleyecek falan
Bunları bilerek oku
Ayrıca akademik kariyer için siparişe göre kadro açılıyor. O şartları Türkiye’de sağlayan 2. kişi olmuyor
Haklısınız ama tarih bölümüyle ilgiliyim çok aslında işsiz kalacaksamda sevdiğim bir bölümü okuyup işsiz kalmak en azından sevmediğim bölümden pişman olmaktan daha iyi
Ailen sen işsiz kal diye 5 sene 6 sene o kadar çalışıp masraf mı yapacak?
Hayırlı olsun
Sence ahi evran net gelir mi yoksa konyan mı gelir
Konya daha yakın
O zaman Konya’yı çıkarsam mı ama 3. Sıraya ahi evran yazdım sıralamadan dolayı mı öyle
Yani ona bir şey diyemem benimkisi tahmin
Niye yazdın ki bu boş bölümleri
Akademik anlamda ilerlemek istediğim için sizce bu yaptığım sırlamaya göre Kırşehir mi gelir Konya mı
3. Tercihin gelir boşu boşuna 4 yıl okumuş olursun iki yıllık bölümler bu yazdıklarından daha iyidir abi tavsiyesi vereyim pişman olma. 4 yılımı heba ettim dersin sonra
Tyt İyi gelmedi
bolu tutar
Evet tutar da ben ahi evran istiyorum 3. Sıraya yazdım sıralaması 561 binle almış en son Bolu 400 binle benim sıralamam 290 bin Bolu 7. Tercihim ahi evran 3. Ahi evran gelmez mi