Eğitim & Kariyer Sizce hangi bölüm daha iyi? TheLovex_ Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Eğer diyetisyen olursam kendi iş yerimi açabilirim hem kilo verme konusunda tecrübem de var aslında ilgi alanıma giriyorEğer hemşire olursam da ataması kolay direkt işe başlarım yani Beslenme ve Diyetetik Hemşirelik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi bölüm daha iyi? Görüş Yaz 4 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
a AyşeDenizÖzgün Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 98% 5 ay Bence meslek seçimi yaparken senin karakterine ve çalışma isteğine göre bir tercih yapılmalı. Tabiki mesleğin önünün açıklığı da ayrıca önemli bir etken ama atama imkanı daha fazla diye sevmeyeceğin bir iş yapılmamalı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 6b görüş paylaştı. Diyetisyenlik Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
En İyi Görüş