Eğitim & Kariyer Vatan Bilgisayar da çalışmak? Vcandrews Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Vatan bilgisayar hakkında bilgisi olan var mı?Çalışma koşulları, yan haklar vs gibi…. Vatan Bilgisayar da çalışmak? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeklerinde top sakal olma şartı var diye biliyorum xd 1 0 Yorumla
iamJazzed Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Üniversite mezunu olman gerek mülakattan geçmen gerek falan filan Türkiye burası LSPLWÖSÖD 0 2 Yorumla Vcandrews +1 yıl Zaten üniversite mezunuyum ve 2 yıldır satış danışmanlığı yapıyorum farklı mağazalarda Yorumla iamJazzed +1 yıl İyi alırlar başvurunu yap Yorumla
AsocialTeen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Teknolojiyi takip ediyorsan bilgiliysen alırlar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkeklerinde top sakal olma şartı var diye biliyorum xd
Üniversite mezunu olman gerek mülakattan geçmen gerek falan filan Türkiye burası LSPLWÖSÖD
Zaten üniversite mezunuyum ve 2 yıldır satış danışmanlığı yapıyorum farklı mağazalarda
İyi alırlar başvurunu yap
Teknolojiyi takip ediyorsan bilgiliysen alırlar.
Çalış
Bilmiyorum bebiş