Aşırı minyon bir öğretmenim ne yapabilirim?

merhaba ben 23 yaşında bir ingilizce öğretmeniyim. öğretmenliğe geçen sene başladım bu sene 2. senem. gerçekten aşırı kısa boylu ve zayıf bi insanım. ve bu durum çok zorlayıcı olmaya başladı.1.37 boyunda 30 kiloyum. 30 şu ana kadarki ulaştığım en fazla kilo geçen sene 27-28 falandım:(( lisede de üniversitede de hep dalga konusu oldum ve hiçbi zaman ciddiye alınmadım. yine de bana sahip çıkan arkadaşlar bulmuştum o yüzden şanslıyım beni koruyup kollarlardı. şimdi ise öğretmen olunca bu durum çok daha zorlaştı.. öğrencilerimin yanında küçük kardeşleri gibi duruyorum. veli görüşmesine gelenler çok şaşırıyolar öğretmen olduğuma inanamıyolar. en zoru da hiç ciddiye alınmıyorum. öğrencilerim beni gerçekten çoğu öğretmenden daha çok seviyolar ama hiçbiri diğer öğretmenlere gösterdiği saygıyı bana göstermiyo. beni arkadaş gibi görüyolar çok rahat davranıyolar bana karşı. ufak tefek olduğum için tepki gösteremeyeceğimi sanıyolar. sürekli "hocam kaç kilosunuz?", hocam elleriniz ne küçük, bilekleriniz ne ince", bi şey taşırken "hocam verin ben taşıyım siz taşıyamazsınız" gibi şeyler söylüyolar. koridorda herkesin içinde bana sarılıp havaya kaldırıyolar ayaklarım yerden kesilince biraz utanıyorum. öğretmenler de beni kaç defa öğrenci sandı çok utanç verici anlardı. neyse çok uzattım bana verebileceğiniz bir tavsiye var mı ciddiye alınmak için? yoksa bu halde öğretmenliğe ne kadar devam edebilirim bilmiyorum:(
Aşırı minyon bir öğretmenim ne yapabilirim?