Selamlar arkadaşlar, sürekli karşıma çıkar oldu ve bende kendimi geliştirmek amacıyla İngilizce veya almanca öğrenmek istiyorum. OpenEnglish app kullanan var mı, ücretleri nedir ve önerir misiniz?
Teşekkürler
Selamlar arkadaşlar, sürekli karşıma çıkar oldu ve bende kendimi geliştirmek amacıyla İngilizce veya almanca öğrenmek istiyorum. OpenEnglish app kullanan var mı, ücretleri nedir ve önerir misiniz?
Teşekkürler
Cambly kullanıyorum, ücret olarak diğer sitelere göre daha uygun ama Türkiye şartlarında birçok kişiye uygun gelmeyebiliyor. Yıllık yaptığı büyük indirimler yakalanırsa bayağı da uygun oluyor ama. Yabancı dile faydasına gelirsek, kendini tanıtacak kadar öğrenmek istediğin dile hakim isen evet faydası çok büyük. Kafana göre de eğitmen buldun mu her şey çok güzel ilerliyor.
Openenglis düşünen var mi bir tane arkadaş ile cok ucuz bir eğitim var. Bir yilkik 7500₺ sınırsız konuşma
@Alpycandy54 Cambly 1600 TL civarında yıllık. Dolardan dolayı artmış olabilir. Haftada da 3 gün.
Cevap
0Cevap
Cok iyi bir platform, en güzel özelliği sinirsiz her gun online ingilizce görüşme yapabiliyorsun. Bir yillik 7500₺ arkadaş arıyorum. Yardımcı olabilecek var mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?