Kalkıpta hacettepe falan değil de puanımın 20-30 fazlasi ve sıralamamın tutmadıgı yerleri yazsam ne olur?
Abi sıralamama göre şırnak bile gelmiyor napim akıl verin bana?
Abi sıralamama göre şırnak bile gelmiyor napim akıl verin bana?
Puana göre değil sıralamaya göre tercih yapılır canım. Yani diyelim ki sen 300 puanla 300 bine girdin ve bu sıralamanın ortalama Max 50 bin yukarisini ve Max 100 bin aşağısını yazarsın istediğin bolumlere göre. Ama Şırnak bile gelmiyorsa boşa Allah'ın garip unilerinde okuyorum demek için zaman ve para harcama bekle seneye git. Zaten bu yıl sıralamalar çok saçma oynadı.
resmen ortada kaldım yani
maalesef. Ayrıca Şırnak'ta okuma zaten geleceğine yazık
Boş ver güzelim ben de iki yıl hazırlandım.
hay boyle sistemin ben ya ingiltereye gidiyorum baska care kalmadi
Dostum İngiltere madem bu kadar mümkünse sen niye tercih yapıyorsun ki jsjs. Ama şu da var. Şırnak'ğa bile yerlesememek için müthiş başarısız olmak gerek sjshs
hayir puanım gayet iyi hiç çalışmadığım halde şırnağı napçm ben ya o taraflara gitmektensehic gitmiyiö daha iyi geçen sene olsaydi sıralamam en aşağı 600 bin olurdu şu an resmen 1 bucuk milyon ya
Cidden öyle.. sakın gitme tercih de yapma obp düşmesin. Seneye daha güzel olur Allah'ın izniyle
tercih yaparsam yerlesmesem bile mi obp düşüyor
Hayır. Yerleşmezsen düşmez. Yerleşir ve kayıt yaptırmazsan veya öylesine gideyim yeniden girerim seneye dersen dahi obp düşüyor
Cevap
3Cevap
Ben puana göre yaptım sıralamaya kalsakk ohoooo özel ünv bile tutmuyor yahuuuu
aymen oyşe bende oyle yapicam
Ortada kaldin koca ara
ıp kazan yiğen
Sıralama değil puan
napiiyİm simdiğ
Bilmeeğm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?